Cossacks 3 - Rise to Glory (DLC)

Cossacks 3 - Rise to Glory (DLC)
Korhatár:
12
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,78
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

3. kozák: A Rise to Glory lehetővé teszi, hogy felvegye minden idők legnagyobb katonai vezetőinek palástját, és részt vegyen olyan csatákban, amelyek meghatározták a világ történetét, ahogyan mi ismerjük. Többek között számos új funkciót vezet be a játékba: új nemzetek, környezetek, egységek, történelmi kampányok, forgatókönyvek és még sok más!


Főbb jellemzői:


- Porosz hadjárat : Vegyen részt Nagy Friedrich szerepében, és vezesse a hatalmas porosz seregeket a 18. század Európában valaha látott leghevesebb csatározásokba.
- Svéd kampány : Tapasztalja meg Svédország térnyerését a globális hatalom pozíciójába Gustavus Adolphus, egy zseniális katonai vezető vezetésével, aki feltalálta a hadviselés modern módját.
- Új eredeti egységek : 7 új egység érkezik a játékba, amelyek közül 3 teljesen új.
- Új környezetek : Vedd elő a téli kabátot, mivel a Rise to Glory bemutatja a téli térképeket mind az egyjátékos, mind a többjátékos módban.
- Új nemzetek : Hatalmas Bajorország és Szászország - a régi rajongók kedvencei - visszatérnek, hogy megmutassák a német államok katonai erejét.
- Egyéni forgatókönyvek : Három egyjátékos küldetés lehetővé teszi, hogy részt vegyen izgalmas történelmi csatákban, amelyek Európa-szerte zajlottak.

Údajov
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2017.02.15
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
GSC Game World
EAN číslo
DIGI14514