Cosmic DJ

Cosmic DJ
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2,15
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Cosmic DJ egy gyors, „pick-up and play” zenei élmény a zenealkotás öröméről, minden készségszintű kezdő intergalaktikus zenész számára. A csillagok közé helyezve arra törekszik, hogy hat zenei kalandon keresztül a legendás Cosmic DJ-vé váljon, mivel az a feladata, hogy helyrehozza a legfontosabb Jamtennákat, és visszahozza a harmóniát a galaxisba.

Az EXPLORE

Cosmic DJ egy olyan kampánymódot tartalmaz, amely lehetővé teszi a "The Legend Cosmic DJ" számára, hogy hat kalandon keresztül menjen végig a "Jamtennák" megjavításán és a zenei harmónia visszahozásán a galaxisba!

KEZDJE A JAM-ját

Készítse el galaktikus ütemeit az intuitív, csap alapú vezérlőkkel és a klasszikus rács-szekvenszer bemenetekkel, tucatnyi hangszerrel a billentyűzetek és dobok, a gitár- és hangmintákig.

LÉTREHOZÁS ÉS MEGOSZTÁS

A legendás DJ-nek nem szabad magának megtartania alkotásait, ezért ossza meg alkotásait a világgal azáltal, hogy automatikusan létrehozza és MP3-t alkotásaiból! Készítsen még egy album borító fotókat, matricákat és rajzokat, hogy saját maga legyen.

JELLEMZŐK:

- Tap / Grid Sequencer - használd ki saját ütéseidet egy funky hangszerkészletből, vagy igazítsd őket a rács szekvenszerrel a tökéletes ritmus érdekében.
- MP3 konverzió - exportálja zenei remekeit és ossza meg más kezdő kozmikus DJ-kkel.
- Story Mode - javítsa meg a Jamtennákat, és vigye vissza a hornyot a galaxisba.
- Gyors lejátszás - csak hagyja, hogy a zene átvegye az irányítást anélkül, hogy bármi akadályozná az útját.

Údajov
Műfaj
Könnyed, Indie
Megjelenés
2014.10.30
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Devolver Digital
EAN číslo
DIGI14497