Corrosion: Cold Winter Waiting [Enhanced Edition]

Corrosion: Cold Winter Waiting [Enhanced Edition]
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,58
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Korrózió: A hideg téli várakozás egy sötét, sokkoló és félelemmel teli rejtélyes horror kalandjáték, amely Alex Truman seriff szerepébe helyezi a játékost, amikor megpróbálja összerakni egy zavart és azonosítatlan autóbaleset áldozatának eredetét.

Teljesen egy idilli vidéki parasztház alatt, egy titokzatos és titkos földalatti komplexum elhagyatott és klausztrofób körülményei között a játékosok felfedeznek egy olyan helyet, ahol senki sem tudott létezni, és felfedeznek egy kiforgatott múltat, amely egyre borzasztóbbá válik minden befordított sarokkal, minden nyitott ajtóval , és minden elolvasott jegyzet.

Mi történt a Cold Winter Farm alatt? Mi köze van a szörnyű balesetet túlélő idegenhez, hogy csak üljön és motyogja a tanya nevét? És ha állítólag elhagyatott a hely, ki nyitja folyamatosan az összes ajtót?

1. személy szemszögéből árulják el, a Myst and Dark Fall stílusában, atmoszférikus, előre renderelt 3D-s jelenetekkel és hűvös pontszámmal, a Corrosion: Cold Winter Waiting szövevényes és brutális mesét sző a szerelemről, a bosszúról, a féltékenységről és keserű rivalizálás egy olyan horrorélmény létrehozására, amely új értelmet ad a remény és a bizalom fogalmainak, és megkérdőjelezi, hogy valóban az, amit tudsz!
Főbb jellemzők:
részletes történet és karakterek
1. személy mutasson és kattintson a diavetítés stílusának mozgására
légköri 3D jelenetek
az elbeszélésbe integrált rejtvények
1280x720 (16: 9) képernyőfelbontás
hideg és érzelmes eredeti pontszám
A háttértörténet
Oaks diakónus egy kis és csendes város, ahol soha semmi rossz nem történik. Alex Truman seriff békés életet folytat elveszett kutyákkal, triviális vitákkal és néhány ittassal itt-ott. A legboldogabb ügyvédnek kell lennie a világon. De van csak egy kis része, amely valami izgalomra vágyik, valami olyasvalamire, amely megtörné azt az egyhangúságot, amelyről eszébe sem veszi, hogy élve megeszi.

Egy hideg novemberi este úgy tűnik, hogy ki nem mondott kívánságait teljesítették, amikor autóbalesetet szenvedett egy férfival, aki hirtelen megjelenik az út közepén. Alex rendben van, de a férfi lábtöréssel, több bordával repedve kórházba kerül. Senki sem tudja, ki ez a srác, vagy honnan jött, és hogy még rosszabb legyen, nem fog beszélni. Végül a városnak megvan az első igazi rejtélye, és Alex örül. De ez az öröm rövid életű.

Anélkül, hogy megtudná a férfi személyazonosságát, a helyi állami mentálhigiénés intézménybe költözött, és az Oaks diakónusban az élet normális állapotba kerül, egészen két hónap múlva, amikor Alex felhívja, hogy tájékoztassa őt arról, hogy az „úti srác” beszélt. Három szó volt az egyetlen, amit mondott - „Hideg téli farm, Hideg téli farm, Hideg téli farm”, újra és újra.

Alexnek fogalma sincs, mit jelent, de tudja, hogy a Cold Winter Farm a város szélén található, és ez elég jó. A rejtély visszatért, és Alex azonnal a lényegéhez akar kerülni. Probléma az, hogy az ötven év legnagyobb vihara a város felé tart - soha nem jut ki a farmra és vissza, mielőtt a vihar bejön. Alexet azonban nem érdekli - valami mélyen a belső irányítja - tudnia kell, ki az a „közúti srác”, és most tudnia kell. Minden racionális gondolkodást elhagyva, és figyelmen kívül hagyva helyettese figyelmeztetéseit, megragadja a 4x4 kulcsait és elindul.

Tíz perccel azután, hogy megérkezett a farmra, a vihar annyira kontrollálhatatlan, hogy egy fát gyökeresen feldarabol, amely a házra zuhan, összezúzza a tetőt, és csapdába ejti Alexet az alagsorban. Ez még nem minden. A kidőlt fa rejtett ajtót nyitott, amely egy titkos folyosóra vezet. A folyosó végén van egy lift, és az egyetlen hely, ahova mehet, lent van. Alexnek nincs esélye arra, hogy másnap megmentsék, és mivel mindent el kell találnia a válaszoknak, amelyek elnyomják az érzett félelmet, Alex úgy dönt, hogy lemegy a lifttel.

De mi vár rá alul? Megmagyarázza az „úti srác” eredetét és identitását? Megmagyarázza, hogy az „úti srác” miért sétált az út közepén, az éjszaka közepén, a fagyos tél közepén? Megmagyarázza, miért nem beszél két hónapig? És ha igen, akkor a válaszok egyszerűek lesznek, vagy végül is zavaróbbak és félelmetesebbek, mint bárki el tudná képzelni?
Továbbfejlesztett kiadás
A Corrosion: Cold Winter Waiting „továbbfejlesztett” kiadását az eredeti négyzet (4: 3) 1024x768 felbontásból az 1280x720-as nagyobb szélesvásznú (16: 9) felbontássá alakították, hogy jobban megfeleljen a szélesvásznú kijelzőknek.

További frissítések között szerepel egy új leltár és nagyobb játékszöveg az egyszerűbb olvasás érdekében, valamint számos általános fejlesztés.

Údajov
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2015.07.02
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Viperante
EAN číslo
DIGI14493