Corpse of Discovery

Corpse of Discovery
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
0,92
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Hé, olvasod ezt a játékleírást ... mi lett az életed? Mit választott a drága, korlátozott idejével? Mit profitáltál belőle? És milyen hatással voltak a döntéseid az életedben élő emberekre?

A FELFEDEZÉS TETTE
Egy új, felderítetlen bolygó bázisán ébred. A leszálló hajója darabokra szakad és a felszerelése szétszóródott. Miért vagy itt? Mi a küldetése? Hogyan térhet vissza valaha a családjához?

A Corpse of Discovery egy elgondolkodtató első személyű bolygókutató játék, amely 6 felfedezetlen bolygón található. Játékosként csak annyit tudsz, hogy hazatéréshez teljesítened kell a Discovery Corps kéznél lévő küldetését. Minden küldetés befejezése után azonban megoldatlan kérdések és nulla válasz marad.


A játékmenet

Miközben extrém és zord körülmények között küzd, például intenzív viharok és elviselhetetlen hőség, határozottnak kell maradnia, miközben teljesítenie kell a Felfedező Testület misszióit. Találkozni fog az AVA-val, egy AssistBot-nal, aki elkíséri az útját, és gondoskodik arról, hogy folyamatosan emlékeztesse Önt a hadtest fontosságára. Önnek azonban csak egyetlen célja van: visszatérni haza szeretteihez.


Megtalálni, mi számít

A Discovery Corpse egy szimbolikus mikroszkóp alatt vizsgálja az életünket, és megvizsgálja a meghozott döntéseink belső működését, és végül a legfontosabb kérdéshez vezet: „Milyen áldozatokat hozunk a siker érdekében?” Miközben a hadtest minden egyes küldetésének teljesítéséért küzd, kénytelen megbirkózni emberségével, ki vagy szülő, házastárs, alkalmazott és ember.


Jellemzők:


- Érett és mély elbeszélés: Elgondolkodtató, az űrben játszódó felfedező játék az élet kinyilatkoztatásairól, félrevezetett elvárásokról, csalódásokról és önfelfedezésről.
- Fantasztikus idegen tájak: Fedezze fel a felfedezetlen világokat, amelyek mérföldeken keresztül haladnak, mindegyik világ elképesztőbb és szebb, mint az előző.
- Magával ragadó nyomozós játék: Vizsgálja meg környezetét, hogy megértse az új életformákat, értékelje a történelmet, és élje újra értékes emlékeit.
- Környezeti kihívások: Tapasztalja meg az egyedülálló bolygóveszélyeket és a játék mechanikáját, például a halálos napsugárzást, az erős szélviharokat, a láva-óceánokat és az úszó szigeteket, amelyeket csak jetpack érhet el.

Údajov
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2015.08.26
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Phosphor Games
EAN číslo
DIGI14491