Conquest of Elysium 4

Conquest of Elysium 4
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
11,30
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Az Elysium 4 meghódítása egy gyors, körökön alapuló fantasy stratégiai játék, egy csomó gazember-szerű játékkal. A játék elsőre egyszerűnek tűnhet, de tele van mélységgel, részletekkel és természetesen szörnyekkel.

A CoE4 fő hangsúlya az, hogy minden verseny másképp játszik. Nem egyedi épületről és egyedi egységről beszélünk, hanem teljesen másról, más mechanikáról és más célokról. Talán druidát játszik, amelynek célja egy hatalmas erdő és dzsungel birodalmának összegyűjtése, ahonnan hozzávalókat gyűjthet, hogy az erdei lényeket megidézhesse, anélkül, hogy bányákat kellene meghódítania. Lehet, hogy törpe vagy, akit csak a bányák érdekelnek, és minden fordulatban meghatározott sebességgel állítanak elő egységeket, amelyek szinte teljes egészében az egységek korszerűsítésére összpontosítottak, hogy a lehető leghosszabb ideig fennmaradjanak, mivel ezeket olyan nehéz pótolni. 20 különböző frakcióval ez önmagában elegendő ahhoz, hogy a játék dinamikus maradjon, miközben a térkép irányítására törekszik, hogy meghódítsa Elysiumot.

Az Elysium meghódítás 4. verziójának újdonsága a különféle síkok, sok új szertartás, szörnyleírások, egy teljesen új harci rendszer, új véletlenszerű térképek változó hőmérsékletű és még sok más hozzáadása.

A játéknak hat különböző síkja van. Van például egy pokoli sík, amely az ördögök és a démonok otthona. Tehát, ha egy démonológusnak sikerül megidéznie egy démonurat, hirtelen egy sötét fellegvár lesz gazdája nélkül a pokolban. Az ördög kitiltása mostantól a pokolba kényszeríti, ahelyett, hogy végleg megölné. Bár rendkívül nehéz, de egy démonurat végleg megsemmisíteni lehet a pokolgép megrohamozásával és a gépen történő megölésével. Bár sok gép van most, csak ritkán kell meglátogatnia őket. De továbbra is a háttérben futnak, és izgalmasabbá tehetnek bizonyos cselekedeteket vagy véletlenszerű eseményeket.

A legtöbb csoport véletlenszerű rituálékkal, egy harci varázslat véletlenszerű készletével indul, és a véletlenszerű térképpel együtt biztosítja, hogy ne legyen két egyforma játék. További rituálék és varázslatok megtanulhatók a játék során, ha megfelelő erőforrásokkal rendelkezik és megtalálja a megfelelő helyeket. Az Elysium agresszív élővilága mellett véletlenszerű események is megvitathatók, a lökhárítók betakarításától és a banditáktól kezdve egészen az Elysiumba nyíló alvilág kapujáig. Tele lesz a keze, mielőtt kapcsolatba lépne az ellenséggel.

Údajov
Műfaj
Indie, Stratégia
Megjelenés
2015.11.16
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Illwinter Game Design
EAN číslo
DIGI14444