Conflict: Denied Ops

Conflict: Denied Ops
Korhatár:
15
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2,44
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Venezuela polgárháborús állapotban van, miután a kormányt egy katonai puccs kegyetlenül megdöntötte. A demokrácia helyreállításáért küzdő frakciókkal az amerikai kormány felajánlotta segítségét, bár az új kormányzati rezsim atomfegyverek telepítésével fenyegetett, ha az USA beavatkozik a venezuelai ügyekbe. A veszélyt semlegesíteni kell, és az Egyesült Államok nem kockáztathatja meg a nukleáris háborút.

A CIA Különleges Tevékenységek Osztálya elszigetelten és titokban működik. Ha elfogják, az Egyesült Államok kormánnyal való bármilyen kapcsolatot elutasítják.

Konfliktus: A Denied Ops egy rendkívül hozzáférhető FPS, amely hatalmas, rendkívül robbanékony tűzharcokat tesz lehetővé pusztítható környezetben. Csapatként dolgozzon az egyes operátorok speciális képességeinek kiaknázásán, és tapasztalja meg a végső pusztító elégedettséget rengeteg felrobbanó tárgy és a végtelen pokolba sodort terroristák elzárásával.


Főbb jellemzők:


- Két ember taktikája ?? A maximális irányítás érdekében bármikor válthat a csapattagok között.
- Felrobban ellenségeid ?? A szintek hatalmas tűzharcok köré épülnek, folyamatos ellenséges áramlással, és rengeteg robbanó tárgy van a szint körül, hogy segítsen ügyében.
- Mindent elpusztítani ?? Távolítsd el ellenségeidet robbanásokkal, bontsd le az épületeket, fújd át a falakat és pusztíts el szinte mindent a környezetben.
- Elérhető művelet ?? Adjon parancsokat csapattársának egyszerűen egyetlen gomb lenyomásával vagy nyomva tartásával. Koncentráljon az akcióra, ne bonyolult menükre vagy vezérlési sémákra.
- Szúrás-Tech ?? ?? Használja ki az új Puncture-Tech által lehetővé tett stratégiai pusztítást? a Pivotal Studios által kifejlesztett technológia. Robbantson fel új utakat, lőjön öntudatlan ellenségeket a falakon keresztül, vagy hozzon létre lyukakat a fedélben, hogy lő utakat generáljon.

Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2008.02.08
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Square Enix
EAN číslo
DIGI14438