Company of Heroes: Opposing Fronts

Company of Heroes: Opposing Fronts
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5,88
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Az első számú besorolású RTS franchise következő fejezete pokoli háború sújtotta tájba taszítja a játékosokat, hogy vezessenek két csatában edzett sereget könyörtelen kampányokban a becsületért és az országért. A játékosok vezetik a szívós brit 2. hadsereget a hősies II. Világháború alatt, a franciaországi Caenben, és a német Panzer Elitet irányítják, miközben a történelem legnagyobb légi inváziójának visszaszorításáért küzdenek.

- Két új hadsereg: Játsszon a 2. brit hadsereg vagy a német Panzer Elite néven, mindegyiknél pusztító parancsnoki lehetőségekkel és egységfrissítésekkel.
- Két teljes hadjárat: Parancsoljon a brit 2. hadseregnek, hogy felszabadítsa a francia Caen kulcsfontosságú stratégiai helyzetét. Irányítsd a német Panzer Elitet, hogy visszaszorítsd a szövetségesek légi invázióját a Market Garden hadműveletben.
- A valódi háború, a valódi harctérek, a továbbfejlesztett háború: a küldetés tartóssága, a dinamikus időjárási hatások, a továbbfejlesztett járműtaktika és még sok más a realizmus új szintjét és minden új harctéri taktikát kínál.
- Minden új többjátékos opció: ötvözheti a Company of Heroes ™: Opposing Fronts ™ -et az eredeti Company of Heroes-szal, összesen négy online játszható hadsereggel. Csatlakozzon amerikai páncélosokkal rendelkező brit tüzérséghez, hogy uralja a 3. birodalmat, vagy használja a Wehrmacht és a Panzer Elite villámháborús taktikát a szövetségesek inváziójának megsemmisítésére.
- A DirectX® 10 támogatás a lehető legreálisabb RTS élményt nyújtja, fokozott világítással és hihetetlen tereprészletekkel.

Údajov
Műfaj
Akció, Stratégia
Megjelenés
2007.09.27
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
SEGA
EAN číslo
DIGI14400