Company of Heroes 2 + Ardennes Assault (DLC)

Company of Heroes 2 + Ardennes Assault (DLC)
Korhatár:
18
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
6,54
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Folytatva a történetet a második világháborúban, ez az izgalmas kampány a csata középpontjába kerül, amelyet Churchill egykor „... a háború kétségtelenül legnagyobb amerikai csatájának” írt le. Ezt a sarkalatos konfliktust sokan „A dudorcsata” néven ismerik. Vegye át az amerikai szövetséges erők irányítását, amikor taktikai kihívásokkal és büntetési területtel néznek szembe egy meglepetésszerű támadó manőver alatt, amelyet a könyörtelenül feltámadó Oberkommando West vezet. Nézze meg a drámai dudorcsatát három különböző tiszt szemével; saját kézből tapasztalja meg azokat az egyedi küzdelmeket, amelyekkel a háború alatt találkoznak, és azt, hogy cselekedeteinek súlya hogyan alakítja jövőjüket. A háború kemény valósága az, hogy senki nincs igazán biztonságban, és a cégeit nem zárják ki e végső igazság alól. Tanúskodjon hősiességükről a rendkívüli esélyek ellenére,
FŐBB JELLEMZŐK
NEM LINEÁRIS KAMPÁNIA
- Vegye át az irányítást egy stratégiai metatérkép felett, amely lefedi a Bulge-i csata legfontosabb helyszíneit.
- Válassza ki a sorrendet a küldetések lejátszásához, hogy végső soron legyőzze a hatalmas német erőt és megfordítsa a háború dagályát.

18 MINDEN ÚJ SZcenárió
- Vegyen részt egy dinamikus kampányban az ardenneki tájon, amely
11 küldetésből és 7 eladásból áll, amelyeket a Bulge csata eseményei ihlettek.
- A kampány dinamikus bónusz célkitűzésekkel halad, amelyek változnak a különböző előadásokon, és minden eddiginél több visszajátszási lehetőséget biztosítanak.

3 ICONIC TÁRSASÁG
- A sokoldalú légideszant egység
- A könyörtelen gépesített gyalogság
- A nehéz ütésű támogató egység
- Válassza ki, melyiket telepítse az egyes küldetésekhez. A három vállalat mindegyike más-más tisztviselő felügyelete alatt áll; mindegyiknek megvan a maga stílusa, perspektívája és képességei.

FONTOS EREDMÉNYEK
- Vigyázzon stratégiai döntéseivel, mivel az eredmények és a vállalat általános egészségi állapota továbbra is fennáll a missziók között.
- A megszerzett állatgyógyászat hozzájárulhat az egész vállalat hatékonyságának növeléséhez, míg az elveszett egységek a vállalat általános egészségi állapotát sújtják.
- Nem sikerül jól kezelni az erőforrásokat, és fennáll annak a kockázata, hogy végleg elveszít egy vállalatot.
- A meghozott döntések végső soron alakítják a csata kimenetelét!

TESTRESZABÁS
- Testreszabhatja vállalata 4 egyedi képességét akár 6 választható frissítéssel.
- Az egyedülálló készségfa 72 többféle fejlesztési lehetőséget kínál, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy a kampány folyamán szakosodjanak parancsnokaikkal.

Údajov
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2014.11.17
Régio
EUROPA
Kiadó
SEGA
EAN číslo
DIGI14365