Company of Crime

Company of Crime
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,49
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Company of Crime egy bűnöző birodalomépítő, amely taktikai körökön alapuló küldetéseket tartalmaz. Az
1960-as években zajlik London, a világ kulturális fővárosa, ahol rengeteg
szubkultúra és vállalkozás él . Az Ön feladata egy olyan társaság felépítése, amely
a bűnöző alvilág tulajdonosa lesz , vagy ha a Scotland Yard híres Repülő osztagának főellenőreként játszik, bontsa szét darabonként. Ennek során kocsmákba, klubokba, állatorvosokba, szabókba, kikötőkbe és sok más helyre látogat, miközben bővíti befolyását a város felett. Csapata vagy a banda tagjaiból áll, akik rendelkeznek a büntetőjogi feladatok elvégzéséhez szükséges különféle képességekkel, vagy nyomozók, akik elsajátították a nyomozás művészetét. A nagy kérdés végső soron ez: ki veszi át Londonot?


Jellemzők:


Taktikai körökön alapuló közelharc
A közelharcra és a szűk helyekre összpontosítva a Company of Crime megkülönbözteti magát a többi taktikai körön alapuló stratégiai játéktól. Az egységeknek van egy ellenőrzési zónája, amely az Ön által hozott döntésekhez köti őket. Blokkolja az ellenséges mozgásokat, növelje a számbeli fölényt, és hátulról támadva szerezzen kiegészítő bónuszokat. Még ellenségeket is rúghat, ahol a nap nem süt, hogy biztonságos átjárókat teremthessen olyan egységekhez, amelyek egyébként ingyenes támadásokat kapnának. Ha valaki fegyvert ragad, keressen fedelet, vagy menjen utána, hogy megküzdjön vele, mielőtt a holttestek felhalmozódnának.

Hőmechanika
Piszkos üzleti tevékenysége során bölcs dolog lenne, ha csendben kicsikarja az alvilágot. A hangos lövöldözés vagy ellenségek lövése csak még nagyobb ellenzéket vonz, és a fedezetét fújó bűnözői birodalom nem fog messzire jutni. A túl sok hő kimenetelével küzdeni mindig nehezebb, mint elkerülni, és ha a dolgok túl nehézzé válnak, akkor jobb, ha van némi hatása arra, hogy levegye a rendőröket a hátadról.

Szintű haladás
Ez nem csak zsaruk és rablók. Bármi is legyen a küldetés, csak a találati pontokon és az állóképességen túl van szintű fejlődés. A kocsma tulajdonosának megverése egy dolog, de nem lehet csak óvadékot adni, mielőtt a rendőrség megérkezik. Először össze kell gyűjtenie minden olyan bizonyítékot, amely igazolja, hogy a bűncselekmény előtt voltál a bűncselekmény helyszínén.

Legitikus üzletépítés bűncselekményekkel
A bűnügyi birodalom felépítéséhez törvényes fedezetre van szükség. A játék előrehaladása akkor zajlik, amikor……… meggyőzi ”az embereket, hogy üzletüket és otthonaikat kedvező áron adják el Önnek, vagy legalábbis lehunyják a szemüket arra, amit a hátsó szobájukban csinálnak. Több hely birtoklása több elemet, funkciót és elemet nyit meg, de potenciálisan a rendőrség vagy a rivális bűnözői család meglepetésszerű támadásának is kitesz.

Nem csak a saját történetét
Noha a bűnözés birodalmának létrehozása vagy lebontása a te feladatod, ez nem csak a te történeted. Ez a hatvanas évek története London beatnikjeivel, modjaival, lemonheadjeivel, rockereivel és a kor minden más kulturális identitásával. Ez egy bukó birodalom története is. Az Egyesült Királyság hidegháborúja ragyog a kulturális világban, de belülről és kívülről egyre növekvő nyomás elé néz. Van egy titokzatos parancs, amely megpróbálja lebontani az árnyékból a Brit Birodalmat, és ki küzdene jobban ellene, mint az alvilág és a híres Repülő osztag szakértői.

Reaktív rendőrség
Az árnyékos üzlet homályban zajlik, így a rendőri játékmenet reaktívabb. Csak akkor kap hívást, amikor erőszak történik, de ez nem a legjobb módja annak, hogy bizonyítékot találjon a bűnöző családok ellen. Rendeljen őrmestereket árnyékos helyek felfedezésére, az informátorokkal való beszélgetésre és a megkérdőjelezhető helyszínek razziájára való kereséshez. Győződjön meg róla, hogy nem égetik el a bizonyítékokat, mielőtt sikerül letartóztatni őket, különben szabadon sétálnak, amint befogadták őket.

Údajov
Műfaj
Akció, Indie, Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2020.08.08
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
1C Company
EAN číslo
DIGI14354