Comanche

Comanche
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
17,38
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Parancsoljon a nagy teljesítményű Comanche helikopterekre intenzív és izgalmas kutyaharcokban!
Merüljön el a fejlődő egyjátékos kampányban, és tegyen változást a globális méretű konfliktusokban, vagy versenyezzen más Comanche-játékosokkal a világ minden tájáról a robbanásveszélyes csapatalapú többjátékos módokban. Válasszon egy sor Comanche és drone konfiguráció közül, és használja ki erősségeit taktikai előnyére. Tapasztalja meg az izgalmas kutyaharcok és a lopakodó drónok közeli akcióinak új korszakát.

Az iráni – amerikai RQ170 eset után, amelyben egy UAV-t (pilóta nélküli légi járművet) hackeltek és fogtak el kibernetikus hadviselés útján, az amerikai hadsereg titokban újjáélesztette a RAH-66 helikopter program fejlesztését speciális műveletekre. A cél egy nagyon manőverezhető, magasan fejlett lopakodó harci gép kifejlesztése az át nem eresztő és hegyvidéki terepeken, amely feltörhetetlen alacsony hatótávolságú drónokat képes bevetni magas kockázatú környezetekben történő működésre. A program teljes sikert aratott, és a Comanche különleges egységek megállíthatatlannak tűntek misszióik során.

De amikor a tervrajzok kiszivárogtak egy visszaélést bejelentő weboldalon, minden csoport és hatalom, aki megengedhette magának, saját céljaira építette és módosította a Comanche-t. Ezzel megkezdődött a helikopteres háborúk új korszaka.

Járművek és közeli harcok egyben
Irányítsa csúcstechnikájú Comanche-ját levegő-levegő kutyaharcokba. Váltson zökkenőmentesen a drónjára, és vegyen részt az épületek és az alagútrendszerek belsejében folytatott közelharcban, hogy elindítsa vagy visszaverje a feltöréseket.
Egyjátékos
Te akartad, megkapod! A népszerű kereslet miatt a Comanche fejleszteni fogja az egyjátékos módot. Használja képességeit, hogy harcba szálljon egy robbanásveszélyes konfliktus során, amely a korai hozzáférés (globálisan elérhető) során globálisan is kiterjed.

Változatos többjátékos módok
Mutasd meg képességeidet a különféle osztag alapú multiplayer módokban!

Szivárgás Támadóként
vagy védőként játszhat ebben a robbanásveszélyes, célokon alapuló versenyképes taktikai csapat multiplayerben. Versenyezzen 4 vs 4 csatában, és válasszon a különféle Comanche és drone modellek közül, látványos különleges képességekkel.

Blackbox
Ez a gyors tempójú, többjátékos mód alapvetően Team-Deathmatch, amely megöli a megerősítést! Koordináljon csapatával, és megtalálja a leggyorsabb módszert a legtöbb eltávolítás elérésére. A fűtött kutyafuttatások garantáltak!

Údajov
Műfaj
Akció, Szimuláció
Megjelenés
2020.08.26
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
THQ Nordic
EAN číslo
DIGI14323