Colony Siege

Colony Siege
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
10,25
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Colony Siege ötvözi az RTS és a toronyvédelem legjobbjait, beleértve a bázisépítést, a mazingot és az egységfizikát. Használjon lökéshullámokat és rugós csapdákat az ellenségek sziklákba, lávává és más veszélyekbe tereléséhez. Építsen mecheket, tankokat és más mobil egységeket. A tömeges ellenségek tizedelése légi, rakéta- és orbitális csapásokkal. A kiterjedt, nem lineáris kampány támogatja az egyjátékos és a kétjátékos online szövetkezetet.
Védd meg telepedet

Akár a Xenos, akár a Riven ellen harcol, egyetlen kolóniaépület sem védhető a támadásoktól. Noha a gyarmat védelme a Citadella az elsődleges célkitűzés, az ellenség nem tesz különbséget a gyarmata megtámadásakor.

Védekezz a könyörtelen biomechanikus xeno raj, valamint a romlott Riven ellen, akik valaha emberek voltak. Mindkét ellenséges csoport másképp viselkedik és más taktikát igényel.
Használjon tornyokat, csapdákat, sztrájkokat, mobil egységeket és különleges képességeket

Védekezzen erõs tornyokkal, amelyek automatikusan falakat képeznek, ha egymás közelébe helyezik őket. Használjon egyedi csapdákat az ellenség lassításához, meggyújtásához, megégetéséhez vagy bombázásához.

Mobil földi egységek építése és irányítása. Műholdas támadásokkal, nagy hatótávolságú rakétákkal, parancsnoki képességekkel és vadászrepülésekkel csapjon le az ellenségre.
Design labirintusok a csata előtt és alatt

A védekező tornyok és sorompók automatikusan lézerkerítést generálnak, ha szorosan egymáshoz építik őket, lehetővé téve a mobil egységek áthaladását, miközben korlátozza az ellenség mozgását.
Induljon el egy epikus kampányban

Éljen át tucatnyi intenzív küldetést egy elágazó ösvényekkel rendelkező csillagképből. Nyomja meg előnyét, vagy ismételje meg az előző küldetéseket extra pénzért.
Harcolj egyedül vagy egy barátoddal

A teljes kampány az első küldetéstől az utolsóig együttműködő. Konszolidálja az erőket egy barátjával, vagy kombináljon különböző taktikákat.
Tartós haladási rendszer

Keressen pénzt az elsődleges és a bónusz célkitűzések teljesítésével, és költse el tartós fejlesztésekre, új fegyverekre és különböző tornyokra, csapdákra, egységekre és sztrájkokra. Nyissa meg az erőteljes juttatásokat, hogy pufferelhesse gyengeségeit vagy megerősíthesse előnyeit.
Csata sokféle környezetben

Számítson a táj állandó változására, amikor különböző bolygókra, holdakra, űrállomásokra és hatalmas mobil űrplatformokra utazik.

Údajov
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2020.09.07
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Finifugal Games
EAN číslo
DIGI14313