Cognition: An Erica Reed Thriller GOTY

Cognition: An Erica Reed Thriller GOTY
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,10
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 


Tartalmazza:
 A teljes első évad + 1. filmzene


Az FBI ügynökének, Erica Reednek furcsa tehetsége van: láthatja a múltat ​​és össze tudja rakni, hogyan alakult ki egy bűncselekmény. De még ez a hatodik érzék sem mentheti meg öccsét, Scottot egy brutális sorozatgyilkos elől. Három évvel később Scott gyilkosságának vizsgálata kihűlt - de Erica munkája csak most kezdődött el.

Ugrás a megismerésbe: egy Erica Reed thriller , az izgalmas négy részből álló sorozat, amely Ericát szembesíti múltjának elkeseredett démonaival. Egy sorozatgyilkos laza Bostonban - úgy tűnik, szándékos nyomokat hagy maga után, amelyeket csak Erica, egyedülálló poszt-kognitív képességeivel képes feltárni. Végre úton van Scott gyilkosságának megoldása felé? Vagy a bosszútól elvakultan csapdába esik, ami Ericának életébe kerülhet? És honnan tudja ez az új gyilkos a titkát?

A 2013-as Reader's Choice Aggie Awards hat díjazottja, beleértve az Év játékát is, ez a Cognition kiadás mindent tartalmaz az eredeti játékban, valamint a vadonatúj rendezői kommentárok mind a 4 epizódhoz és exkluzív tartalmak, ideértve a koncepciót, a storyboardokat, az outtakeket és a hátsó jelenetanyag a fejlesztésről!

A Phoenix Online Studios (a King's Quest spin-off The Silver Lining készítői ) fejlesztette, Jane Jensen veterán játéktervező ( Gabriel Knight, Szürke anyag ) és Romano Molenaar képregényművész ( Batman, X-Men, The Darkness ) közreműködésével . , A megismerés izgalmas kaland, amely megragad és nem enged el.

Údajov
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Phoenix Online Publishing
EAN číslo
DIGI14299