Cognition: An Erica Reed Thriller - Episode 1

Cognition: An Erica Reed Thriller - Episode 1
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
18,22
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Az FBI ügynökének, Erica Reednek furcsa tehetsége van: láthatja a múltat ​​és össze tudja rakni, hogyan alakult ki egy bűncselekmény. De még ez a hatodik érzék sem mentheti meg öccsét, Scottot egy brutális sorozatgyilkos elől. Három évvel később Scott gyilkosságának vizsgálata kihűlt - de Erica munkája csak most kezdődött el.

Ugrás a megismerésbe: egy Erica Reed-thriller , az izgalmas négy részes sorozat, amely Ericát szembesíti múltjának elkeseredett démonaival. Egy sorozatgyilkos laza Bostonban - úgy tűnik, szándékos nyomokat hagy maga után, amelyeket csak Erica, egyedülálló poszt-kognitív képességeivel fedezhet fel. Végre úton van Scott gyilkosságának megoldása felé? Vagy a bosszú elvakultan csapdába esik, ami Ericának életébe kerülhet? És honnan ismeri ez az új gyilkos a titkát?

A 2013-as Reader's Choice Aggie Awards hat díjazottja, beleértve az Év játékát is, ez a Cognition kiadás mindent tartalmaz az eredeti játékban, valamint a vadonatúj rendezői kommentárok mind a 4 epizódhoz és exkluzív tartalmak, ideértve a művészeti rajzokat, a forgatókönyveket, az előzetest és az egyéb mögöttes játékokat. jelenetanyag a fejlesztésről!

Fejlesztette a Phoenix Online Studios (a King's Quest spin-off The Silver Lining készítői ), Jane Jensen veterán játéktervező ( Gabriel Knight, Szürke anyag ) és Romano Molenaar képregényművész ( Batman, X-Men, The Darkness ) közreműködésével . , A megismerés izgalmas kaland, amely megragad és nem enged el.

Údajov
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2013.09.19
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Phoenix Online Publishing
EAN číslo
DIGI14297