Coffee Crisis

Coffee Crisis
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,16
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Coffee Crisis egy újbarát verekedő, aki a Föld egyetlen baristájának cipőjébe sodor, elegendő nehézfém az ereiben ahhoz, hogy elhárítsa az idegen támadást. Játsszon egyedül, vagy csatlakozzon egy barátjához, és harcoljon nyolc egyedi helyszínen, a Coffee House központjától kezdve a világűr távoli pontjain. Menj fel egy vad idegen ellenséges sereggel, és azokkal az emberekkel, akiket sokféle fegyverrel, különleges mozdulatokkal, szuplexekkel és kávéval megmostak aggyal!

A Smurglian faj megérkezett a Földre, és addig nem távoznak, amíg ellopják a három legértékesebb árucikkünket: heavy metal, ingyenes Wifi és kávé. Összerezzen át egy maroknyi idegen húst, amikor megállítja az inváziót, és élvezze az ellenség véletlenszerű módosítóit és az egyes játékokat. Ez egy teljesen egyedi csésze beat 'em up akció minden alkalommal, amikor játszik!

Több mint 50 különböző képernyőeffektussal, bekapcsolással és ellenséges változtatásokkal a Coffee Crisis soha nem ugyanaz a játék kétszer. Vigye az akciót a Twitch-be, és engedje meg, hogy a közönség válassza ki a sorsát, vagy játsszon szólóban, és hagyja a véletlenre.

- Tépj le ökölnyi idegen húst a Neo Rogue Brawler akcióban!
- Jam egy palival a Local Co-Op Play-ben!
- Találkozz véletlenszerű módosítókkal, amelyek legyőzhetetlen gyilkológéppé tehetnek, vagy megidézhetik a dühöngő megszállott tehénlányok raját! Soha nem fogja kétszer megtapasztalni ugyanazt a csésze kozmikus kávés vérontást!
- Dörömböljön a fejed egy gyulladó heavy metal filmzenére!
- Ismerkedjen meg a Pyschostick, a Trident, a Nílus és a Terrorizer lordjaival!
- Ringasson retro metál influencerekkel!
- Már elhárította a válságot? Gyere vissza többet a Death Metal módban, ahol a nehézség 11-re áll!
- A Twitch / Mixer integrációval élvezheti a játékot, miközben mindkét kezét a kávéscsészén tartja!

Fogj hát egy forró bögrét és mentsd meg a világot!

Údajov
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2018.05.05
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Zerouno Games
EAN číslo
DIGI14294