Clockwise

Clockwise
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3,05
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Óramutató járásával megegyező irányban
Úgy tűnik, egy végtelen sötét folyosón landolt ... vagy ez egy ház? - Nem tudod. Folyton haladsz a homályos helyiségeken, aulákon és a sötétség szolgáit elhaladó területeken; Megpróbálom megoldani az előtted rejlő rejtélyeket. Véget ér valaha ez a rémálom?

Jellemzők
A klasszikus horror játékok gyökereire összpontosítva az „óramutató járásával megegyezően” a sötétség, a hangok és a vizuális trükk elemeit használja. A játékot újra és újra lehet játszani, és soha nem lehet teljesen ugyanaz, mint korábban.

Sötét légkör
Az átfutások megváltoztatása
Klasszikus találós kérdések
Sok dinamikus interakció
A legjobb teljesítmény és megjelenés az Unreal Development Kit (UE3) segítségével

Néhány háttér
Elkezdtem ezt csak azért, mert szerettem volna létrehozni egy kis horror játékot, amelyet az emberek élvezhetnek. Manapság nehéz olyan jó horror játékokat találni, amelyek valóban megfelelnek az elvárásoknak. A legtöbben csak elakadnak a fejlődésben ... valamilyen koncepció vagy demó maradnak. Ezért döntöttem régen, hogy "jobb hellyé" tegyem a világot, és valóban jó horror játékokkal látom el - Olyan játékok, amelyek nem vetnek rád egy ugrást ... túl erős hangot játszanak ... egyszerűen olcsónak tűnnek és nem szép munka.

Néhány ember ismerheti a "Wooden Floor" játékokat. Azt akartam, hogy ez a játék hasonló legyen a megjelenéséért - de különbözik a játékmenetétől és az érzésétől - egyszerűbb és közvetlenebb. Az ötlet az volt, hogy létrehozzunk valami hasonlót az SCP-Gameshez, amelyet minden horror rajongónak ismernie kell ... de mindez sokkal nagyobb és jobb lett a tervezettnél. Én magam is ezt nevezném eddigi legjobb munkámnak.

Údajov
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2017.05.01
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
pheenix93
EAN číslo
DIGI14243