Claustrophobia: The Downward Struggle

Claustrophobia: The Downward Struggle
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,29
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Fogja meg a választott fegyvert, csiszolja a Rossz érzékeket, és készüljön fel arra, hogy a Claustrophobia sötét és elnyomó börtönébe dobják! Tapasztalja meg a mély karakterfejlődést, a gyors ütemű taktikai harcot és az epikus zsákmány hegyeit. Itt kezdődik a dicsőség, a lemészárlás és minden fényes roguelike keresése!

Claustrophobia: A lefelé irányuló harc egy taktikai RPG Roguelike, amelyet leginkább az eljárási felszerelések és az ellenség generációjának kombinációja inspirált, mint például a Diablo és a Torchlight, valamint a hagyományos Roguelike funkciók, amelyek megtalálhatók olyan játékokban, mint a NetHack és a Dungeon Crawl Stone Soup. A játékmenet egy osztály nélküli, statisztikus és sebességváltó-alapú továbblépési rendszer, az eljárási börtönfelfedezés és a könyörtelen taktikai harc körül forog.


Aktuális jellemzők


- Véget nem érő, eljárással létrehozott tartalom: Az eljárás által létrehozott felszerelés, ellenségek és terep végtelen haladást és kalandot eredményez.
- Osztály nélküli karakterfejlesztés: Készítsd el a játszani kívánt karaktert, és fejlessd őket mélyreható statisztika- és képesség-testreszabással.
- Rengeteg zsákmány: gyűjtsön hatalmas mennyiségű fegyvert, páncélt és aktív tárgyat, amelyek erőteljes képességei, statisztikái és passzív bónuszai javítják játékmenetét.
- Gyors ütemű, taktikai körökre osztott harc: Helymeghatározással, ügyes készséghasználattal és megfigyeléssel ellensúlyozhatja az ellenséget.
- Szembesülni a kihívást jelentő ellenségekkel: Az egyszerű fickóktól a halálos elit egységekig számos szörnyeteg szembesül, mindegyiknek megvan a maga képessége. Az ellenségmódosítók, például a teleportálás, a láthatatlanság, a Lifesteal stb. Biztosítják, hogy mindig új típusú ellenséget kell lemészárolni.
- Hagyományos Roguelike jellemzők: A permadeath, egy kis szerencse és a könyörtelen játékmenet azt jelenti, hogy hősöd élete szilárdan a kezedben van.
- Pontozás és ranglisták: Emlékezni mindazokra a szegény lelkekre, akiknek nem sikerült.
- Egyszerű, könnyen használható interfész: Minden részlet és funkció, amire szüksége van, rendetlenség nélkül.


Jellemzők hamarosan


- Több börtön : Minden új börtönterv, ellenség, szoba, zsákmány és egyebek.
- Történet mód: A Dungeons összekapcsolódik a hosszabb, változatosabb játékmenet és a végső, végjáték cél elérése érdekében.
- Több karakterfejlesztési lehetőség: Több osztályszerep, több képesség, több tehetség.
- További elem- és ellenségfejlesztés: Az elemkészségek és az ellenségmódosítók sokkal nagyobb választéka.
- Csapdák és rejtvények: A speciálisabb szobatípusok nagyobb változatosságot kínálnak a felfedezéshez.
- Főnökök: Rendkívül hatalmas szörnyek, akik minden börtön utolsó emeletén laknak, és akiket le kell győzni, mielőtt továbbléphet.
- Gear Crafting: Gyűjtse össze az anyagokat és mentse meg a régi felszereléseket, hogy nagyszerű új tárgyakat készítsen.
- Eredmények és feloldhatók : Új tartalom oldva az erő bátor játékaiért!

Údajov
Műfaj
Indie, Szerepjáték, Stratégia,
Megjelenés
2014.09.09
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
The Indie Forge
EAN číslo
DIGI14224