Cladun Returns: This Is Sengoku!

Cladun Returns: This Is Sengoku!
Korhatár:
12
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
30,42
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A japán Sengoku Era korszakban ébred fel Arcanus Cella titokzatos földjén, ahol a holtak lelkei összegyűlnek, amikor reinkarnációra várnak. Néhány léleknek azonban befejezetlen dolga van, amelyet meg kell rendezni, mielőtt újjászülethetnének. Játékosként segíteni fogja ezeket a lelkeket azáltal, hogy a feudális Japán valós helyeire utazik, és szörnyekkel és csapdákkal teli veszélyes börtönökben harcol végig.

Főbb jellemzők:


- Pixel-tökéletes testreszabás - Tervezze meg karakterének megjelenését és felszerelését az egyes pixelekig a pixelszerkesztővel! Ha végzett, ossza meg az adatokat, hogy más játékosok hozzáadhassák őket a saját játékához!

- Magic Circle Power - A Magic Circle rendszerrel szövetségesei felhatalmazhatják és megvédhetik karakterét! Rendeljen műtárgyakat és rendezze őket formációkba, hogy maximalizálja erejét és képességeit.

- Madcap Multiplayer - Összejöhet barátaival Co-op módban, hogy bevegye a börtönöket, vagy versenyezzen a Versus módban, hogy összegyűjtse a legtöbb pontot! A gyorsasági futás szerelmesei megpróbálhatnak helyet biztosítani az online ranglistákon is, a lehető leggyorsabban kitakarítva a börtönöket!

Údajov
Műfaj
Akció, Szerepjáték
Megjelenés
2017.06.06
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
NIS America
EAN číslo
DIGI14214