Cities: Skylines - Parklife Edition

Cities: Skylines - Parklife Edition
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
6,14
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

Városok: Skylines - A Parklife egy játékosan új bővítés, amely új vidámparkokkal, természetvédelmi területekkel, városi parkokkal és állatkertekkel életre kelti városát, és egyedi parkokkal és kertekkel ad új életet üres földjének. A hullámvasutaktól és kempingektől kezdve a virágágyásokig, a szökőkutakig és a flamingókig a Parklife új játéklehetőségeket kínál, új parkterületi eszköz és szintemelési funkciók bevezetésével, amelyek növelik a parkok ingatlanértékeit, öt új térképpel és tonna eszköz van játékban.

További kényelmetlen funkciók:

PARKOK ÉS SZABADIDŐ

Az új parkterület eszközzel parkterületeket hozhat létre, bárhol üres a föld, és új városi szolgáltatásokat, például a Parkfenntartást, amelyek növelik a boldogságot és a hatékonyságot, és segítenek a parkok szintjének emelésében.

TÉGLÁRÓL TÉGLÁRA

Testreszabhatja városát új épületekkel és eszközökkel, beleértve egy új városnéző buszvonalat, új szolgáltató épületeket, új egyedi épületeket, például vidámparkokat, természetvédelmi területeket, városi parkokat és állatkerteket, valamint egy királyi új emlékművet, Lord Chirpwick kastélyát. 

INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDENNEK

Először a Városok: Skylines-ben épületeket helyezhet el a parkrészekben lévő ösvények mellett (nemcsak az utak mellett). A támaszok bárhol elhelyezhetők a park területén.

ÉPÜLETEK KÖZÖTT

Alakítsa át az épületei közötti üres tereket élénk parkokká és kertekké.

Séta a parkban

Testreszabhatja az útvonalakat és állítsa be a jegyárakat az új gyalogos és városnéző túrákra, a turisztikai fejlesztések mellett.

POLITIKÁK, KÉRJÜK

Vegyen fel három új városi és nyolc új parkpolitikát az olyan rekreációs veszélyek kezelésére, mint az állatetika és a tűzijáték.

Údajov
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Paradox Interactive
EAN číslo
DIGI14143