Cities: Skylines - Industries Plus

Cities: Skylines - Industries Plus
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
9,35
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Városok: Skylines - Az Industries ezzel a bővítéssel a játék nagyobb és tartalmasabb részévé válik! A játékosok testreszabhatják ipari területeiket ellátási láncokkal a négy különböző erőforrástípushoz és egyedi gyárakhoz. A jól irányított ipari területek szintre emelkednek és hatékonyabbá válnak. A gyártási láncokon kívül van egy új városi szolgáltatás a postai küldemények kezelésére, és a teherrepülőtér megkönnyíti a gyári termékek behozatalát és exportját. ÖT új térkép, új irányelvek, új városi szolgáltatások, új épületek vannak!

Synthetic Dawn Radio A Synthetic Dawn, a városok legtávolabbi rádióállomásának néhány dallamával léphet be a mélybe, biztos, haver. A csatorna 16 dalból áll, amelyek négy alműfajra oszlanak, a 80-as évek Electro-tól a Futuristic Synthsig.

Erről a tartalomról

Városok: Skylines - Az Industries egy újabb mélyreható bővítés a komplex városépítő számára, amelynek célja, hogy az ipart a játék aktívabb és tartalmasabb részévé tegye.

Az ipar hangsúlya lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kövessék termékeiket a betakarítástól a feldolgozásig. Tárolja a betakarított és feldolgozott erőforrásokat, alakítsa termékké, majd szállítsa különféle kereskedelmi zónákba vagy akár más városokba. Az ipari terület eszköze segítségével keressen helyet, ahol speciális ipari épületeit felépítik. Ön is az, aki irányítja a termelési láncot és annak minden fázisát az anyag kinyerésétől a végtermék elkészítéséig. Négyféle ipari terület van: érc, olaj, földművelés és erdő. Ezek az ott feldolgozott természeti erőforrásokon alapulnak.

Készítsen raktári létesítményeket, feldolgozó és kisegítő épületeket, utakat, elszívókat stb. Használja az egyedi gyárakat olyan luxuscikkek készítéséhez, mint például élelmiszerek, játékok, autók, elektronika, bútorok és még sok más. Használja ki az új Cargo Services szolgáltatást, valamint ipari raktárakkal is irányíthatja a forgalmat és a logisztikát. A postai kézbesítési és gyűjtési szolgáltatások boldoggá teszik polgárait.

Az ipari területek immár mindenféle módon testreszabhatók a négy különböző erőforrástípus ellátási láncainak felhasználásával. Ha iparági területei jól teljesítenek, akkor az szinttel emelkedik és még hatékonyabbá válik. Ennek a terjeszkedésnek van egy új városi szolgáltatása is, amely a postai küldeményeket kezeli, és a teherrepülőtér megkönnyíti a különféle gyári áruk behozatalát és exportját. Városok: Skylines - Az Industries öt vadonatúj térképet, izgalmas új irányelveket, hasznos új városi szolgáltatásokat, új épületeket kínál a városának és még sok mást, ezért vásárolja meg most a bővítést, és kezdje el bővíteni városának iparát!

Údajov
Műfaj
Szimuláció, stratégia
Megjelenés
2018.10.23
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Paradox Interactive
EAN číslo
DIGI14136