Chime Sharp

Chime Sharp
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,24
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Chime egy nagyon kedvelt zenei kirakós játék volt az Xbox Live Arcade, a PC és a PS3. Mi történik, ha reszeled a rozsdás széleket?
Új zene + új módok + új látvány = CHIME SHARP.

Helyezzen darabokat, festse meg a deszkát, zenéljen. A Chime Sharp a 2009-es Chime folytatása, egy addiktív, környezeti szívdobbanásokkal teli zenei puzzle játék. Az alakzatokat egy rács eltakarására kelti, míg a beatline ezeket a formákat jegyzetekként olvassa fel. Amint letakarja a táblát, a zene egy gyönyörű, saját tervezésű crescendo-ra épít. A Chime felfedezésének egyetlen módja a lejátszása, de ha bepillantást szeretne, fontolja meg, milyen érzés lehet átlépni a Tetrist, egy zeneszekvenciát és egy hipnotikus álmot kedvenc popdaláról.

A Chime Sharp átveszi Chime klasszikus dinamikáját és frissíti 2015-re. Az alapszabályok ugyanazok, de az esztétika tiszta és modern, és a játék hangsávja teljesen felfrissült. Tizenöt új szinttel, kísérleti móddal, új korszak csatlakozási lehetőségeivel és élesebb játékmódjaival Chime végre visszatért - és az új kedvenc keveréke akar lenni.

Údajov
Műfaj
Könnyed
Megjelenés
2016.07.19
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Chilled Mouse
EAN číslo
DIGI13992