Children of Liberty

Children of Liberty
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2,23
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Figyeljen gyermekeimre, és hallani fog Paul Revere éjféli lovaglásáról ...

Amikor a Szabadság Fiainak négy kémjét letartóztatják a tartományházba beszivárogva, gyermekeik csatlakoznak Paul Revere-hez, Samuel Adamshoz és a Szabadság Fiai-hoz, hogy befejezzék küldetés és törje ki őket, mint a fenyegető forradalom szövőszék felett telepeket ...

be Joseph, Ally, Doug, és Sarah mint az általuk használt eszüket és játékszer mellkas, hogy legyőzze a Redcoats ebben 2.5D lopakodó-akció-kaland retelling Paul A Revere éjféli lovaglása gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt!

Korai hozzáférés előrehaladása
Szeretné megnézni, hol tart a játék? Ezt a Haladás-grafikont naprakészen tartjuk a korai hozzáférés során. Láthatja, mely szintekre koncentrálunk, és mennyire teljesek mind a négy karakterünkkel!

Kövesse nyomon haladásunkat ÉLŐEN a Google Drive-on!
Jelenlegi korai hozzáférés állapota
Játszható szintek: Raktár
Játszható karakterek: Joseph
Legfrissebb frissítések: 2015.01.22 - Korai hozzáférés 11.1 Gyorsjavítás!
Javítva
- hiányzó textúrák a raktárban

Az Early Access első hónapjait számos hiba elhárításával, a játékmenet és a rendszerek kompatibilitásának javításával, felhasználói felületünk átalakításával töltöttük el, hogy megjelenítsük a billentyűzet + vezérlő elemeket, és még sok minden mást, hogy a Szabadság Gyermekei stabilabb és szórakoztatóbb élmény legyen! Nagyon köszönjük játékosainknak és közösségünknek a visszajelzéseket és a hibajelentéseket. Most azon dolgozunk, hogy új tartalmat hozzunk nektek a MassDigi barátainknak köszönhetően !

Jellemzők:


- 2.5D-s lopakodó játék : leselkedjen az árnyékba! A Szabadság Gyermekei 2D-s játékmenettel rendelkeznek egy 3D-s világban. Fuss, ugorj és fordulj végig a Vörös Szabadság ösvényen, sima és érzékeny kezelőszervekkel; bujkáljon, lopakodjon és hajoljon a sarkokon a Kék Szabadság ösvény mentén, hogy stratégiai pozíciót szerezzen a Redcoats ellen, és támadjon, amikor itt az ideje!
- Hagyományos animáció : A kézzel rajzolt animációk ezrei, a valóságra pontosan felépített környezettel és a valós idejű világítással kombinálva életre hívják a Szabadság Gyermekeinek szereplőit !
- Négy játszható karakter : A korai hozzáférés végére mind a négy karakter lejátszható lesz. Tekintse meg a korai hozzáférés előrehaladási grafikonját, hogy megnézze, hogyan megy ez.
- Többszörös operációs rendszerek kompatibilitása : Ön Ubuntu felhasználó? Mac OS X? Windows PC Gaming Master verseny? Téged fedeztek! A Szabadság Gyermekei már kompatibilis mind a 3 fő PC operációs rendszerrel.
- Közösség : Szeretne pénzt keresni a játékunk világgal való bemutatásából? Hajrá! Engedélye van a Children of Liberty játékának rögzítésére és bevételszerzésére a Youtube-on, a Twitch-en és más video streaming szolgáltatásokon.

Bejövő szolgáltatások:


- Négy történet : Akár Josephként játszol, mint a fapados bostoni fakarddal és kettős ugrással; vagy Ally egy hatalmas csúszdával és stratégiai falfutással; vagy Doug lenyűgöző talajjal és erőteljes ellentámadással; vagy Sarah hajlandó a piros kabátot bokáján keresztül felfűzni a jojóján keresztül; A Szabadság Gyermekei mindenkinek kínálnak valamit! A Szabadság Gyermekei all-star hangszereplők, többek között Sarah Elmaleh ( Eltűnt otthon ), Sean Chiplock ( Szabadság bolygó ), Chris Rando ( Dance Central 2 ), Ashly Burch ( Borderlands 2 ) és egyebek.
- Történelmi pontosság : A történelmi pontosság a Liberty Children elbeszélésében az élen jár . Kifejezetten hagyjuk az elbeszélést az Early Access-ről, hogy spoilertől mentes maradjon, de ez mind megváltozik az induláskor. Keresse meg a környezetben szétszórt Codex oldalakat, hogy többet tudjon meg a Colonial Bostonról. Keressen más rejtett finomságokat a szint végének fokozásához. Hiányzott valami? Bármikor visszatérhet, és próbálkozzon újra!
- Hívd ki barátaidat : A Cloud Saves, a Steam ranglisták * és a Challenge Rooms a Liberty Gyermekei számára versenyképes elemet nyújtanak . A játékkal négy-öt kihívó szobát tervezünk elindítani. További információ hamarosan!

Údajov
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2014.04.18
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Lantana Games
EAN číslo
DIGI13987