Chaos on Deponia

Chaos on Deponia
Korhatár:
12
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3,07
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A kritikusok által nagyra értékelt és pazarul dicsért Deponia eme régóta várt folytatásával a játékos bekerül a második fordulóba. A Deponia káosza még furcsábbnak tűnik, mint elődje, és azonnal a varázslata alá helyezi a játékost.

A Depóniával kapcsolatos események után úgy tűnik, hogy Rufus magához tért. Körültekintő, barátságos, kedves és gondoskodó nőtt, anélkül, hogy szándékában állna súlyos káoszt okozni, csak saját önző céljainak megvalósítása érdekében. Úgy tűnik, messze van attól, hogy lángoló fűrészlapokhoz láncolja magát, torpedó-delfineket képezzen vagy a kacsacsőrű fészkeken keresztül táplálkozzon. Vagy ő?

Végső soron ez egy lángoló fűrészlap, amely ismét megalapozza a Depónia célját. Véletlenül a tudata három részre oszlik, és három különböző lemezre kerül.
Most a Rufuson van még egyszer, hogy meggyőzze a cél mindhárom részét, figyelemre méltó bájos eszeit felhasználva, hogy ismét eggyé váljon, vele együtt Elysiumba merészkedjen és megmentse Depóniát a végzettől.

A Deponia második kalandja egyedülálló, önálló történetet mesél el, amelyet az első részlet további ismerete nélkül lehet lejátszani. Az első játék rajongói új szempontokat fedeznek fel az ismert karakterek hátterében, és megválaszolják a megválaszolt kérdéseket.


Főbb jellemzők:


- Douglas Adams, Terry Pratchett és Matt Groening hagyományait tiszteletben tartó egyedi világ.
- Kézzel rajzolt art design full HD dicsőségben, és komikus stílusban rajzolt kiváló minőségű rajzfilm-animáció.
- Bizarr karakterek és furcsa humor kihívást jelentő rejtvényekkel találkoznak.
- Kidolgozott filmzene sok hangulatos zeneszámmal.
- A díjnyertes kalandok alkotóitól: „Edna & Harvey: The Breakout”, „Edna & Harvey: Harvey új szemei” és „The Whispered World”.

Údajov
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2012.11.06
Régio
EUROPA
Kiadó
Daedalic Entertainment
EAN číslo
DIGI13952