Challenge of the Five Realms: Spellbound in the World of Nhagardia

Challenge of the Five Realms: Spellbound in the World of Nhagardia
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2,11
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Nhagardia sokdimenziós világát gyorsan megbénítja a gonosz úr, Grimnoth félelmetes sötétségveszélye. Alonia hercegeként most 100 napja van arra, hogy megakadályozza a világ örök kétségbeesését!

De elég-e 100 nap? Végül is azon kívül, hogy szembe kell szállnia Grimnoth gonosz erőivel, fel kell oldania a hatalma mögött rejlő sok titkot. És le kell küzdenie azokat a számtalan akadályt, amelyek az egyes birodalmakat feltárják!

Győzd le az árulók fenyegető zenekarát, akik királyságod meghódítására törekszenek; utazás az óceán alatt egy hatalmas víz alatti földre; vállalkozzon a világ magjára, hogy rejtett titkokat találjon; repüljön az ég fenséges királyságába, és tapasztalja meg az elvarázsolt erdő varázsát és csodáját.

A cselekedetei meghatározzák Nhagardia sorsát, amikor átutazza az Öt Birodalom Kihívását, egy eredeti fantasy szerepjátékkalandot a híres játékterem, Marc Miller játékteréből.

Számos csodálatos és kiszámíthatatlan forgatókönyvet fog tapasztalni. Mindegyiket lenyűgöző animációk, áramvonalas karaktergenerálás és valóban egyedi történet vonta életre!

Grimnoth ledobta a kesztyűt, elég bátor vagy-e felvenni? !!

Údajov
Műfaj
Kaland, Szerepjáték
Megjelenés
1992.01.01
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Nightdive Studios
EAN číslo
DIGI13939