Cephs Protocol

Cephs Protocol
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,72
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Cepheus Protocol egy nyílt világú valós idejű stratégiai (RTS) játék, ahol egy idegen eredetű titokzatos vírus söpör végig San Franciscóban. A Járványkutatási és Ellenőrzési Központ (CERC) feladata, hogy felkutassa és megtalálja a Zero Patient, még mielőtt a cepheus protokollt kényszerítenék. Parancsold meg a csapatodat, védd meg a bázisodat, és állítsd le a Pangu-vírust, mielőtt túl késő lenne - hogy ezt hogyan csinálod, teljesen rajtad múlik.

A Pangu vírus percről percre erősödik. Pusztítsd el a fertőzés hüvelyeit az egész térképen, hogy csökkentse a terjedési sebességét azzal a végső céllal, hogy levadássza és megölje Chelsey-t a győzelem érdekében. Figyelem: minden parancsnoksága alatt álló katona egyformán fennáll a fertőzés kockázatával.

- Vezesse át Adrian Winter kapitány parancsnokságát, amikor az elit katonákat vezeti, hogy megpróbálja megakadályozni a Pangu-vírus terjedését a korlátokon túl.


- Válassza ki, hogyan költse el a játékon belüli pénzét a laktanya korszerűsítésére, jobb fegyverek vásárlására vagy új katonák megszerzésére, hogy betöltse a sorait. Jutalmakat keres a bónuszok kitöltésével és a fertőzöttek megszüntetésével.


- Gyűjtsön vírusmintákat, hogy jobban javítsa csapata képességeit, és tágítsa meg a vírus megértését, mielőtt túl késő lenne.


- Minden élet számít, és minden katona számít. Ha Winter kapitány meghal, akkor a játéknak vége. Döntse el, hogy otthagyja-e a bázison, vagy a speciális képességkészletét használja az esélyek
egyenlítésére a mezőnyben.


- Különböző alakulatokkal taktikai előnyt adhat a fertőzöttekkel szemben.
Használja ki a speciális egységeket és a különböző csapatdinamikákat a maximális hatás érdekében.

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland, Indie, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2020.05.15
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Halcyon Winds
EAN číslo
DIGI13934