Catmouth Island

Catmouth Island
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,06
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Catmouth-sziget egy laza, nyugodt és kényelmes epizodikus point-and-click kalandjáték, amelyet a békés közepén, a Catface-szigetek nevű szigetcsoportban játszanak. : 3

Te irányítod Myát , egy diákot, aki szabadidejében szívesen megoldja a rejtvényeket. A Silvestri Schooledge-be jár, és egy szép házban él Meow Village-ben, Catmouth szigetén. Tudni akar többet a szigetek szomszédságáról, környezetéről, annak többnyire ismeretlen múltjáról, és meg akarja vizsgálni, hogy mire készül a titokzatos B3 Corp. , miközben tanulmányaival zsonglőrködik, hogy ne úgy kerüljön ki, mint a steak house lánya. : 3

Ez a játék ugyanazt a szokást követi, mint a legtöbb klasszikus point-and-click játék, mint a Sam & Max: Hit The Road ,A csáp és a Majomsziget napja , azzal a különbséggel, hogy foglalkozik néhány kérdéssel, amikor a leltárban lévő összes objektumot együtt próbálják meg kideríteni, hogy működnek-e, és még néhány dolgot.

Alacsony poligrafikus stílusban készül, amelyben a lehető legkevesebb sokszöget használták objektumok létrehozására. Nagyon ihlette a Nintendo 64 és a Sony Playstation játékai.

Jellemzők:


- Több mint 60 NPC, amelyekkel kölcsönhatásba léphet, az emberektől a nem emberekig, sőt a titkosakig is!
- Scrapbook egy feladatlistával , amely nyomon követi az előrehaladást!
- Személyes teleporter rendszer, amely segít a gyorsabb közlekedésben, ha szeretné!
- Egyedülálló, helyalapú témájú zene, amely attól függően változik, hogy merre jár!
- Epizodikus haladás , amely elősegíti a játékot és a történetet.

Ezt a játékot Ön szavazta meg a Greenlight- on keresztül . : 3 hamarosan megjelenik

a Linux és a Mac verzió!

Epizódlista


1. rész: A végtelenül magas ház
1. rész: "A végtelenül magas ház" - Mya egyik szomszédos családjának van egy végtelenül magas háza. Vannak történetek arról, hogy mi történt a házban az évek során, Mya azonban még nem volt benne. Egy nap kíváncsiságtól hajtva az éves "Ne add kölcsön a hajónapodat" alatt szeretné felfedezni, mi van a Végtelenül magas ház tetején .

Jogi nyilatkozat: Van időnként káromkodás és durva nyelvezet, valamint egy félmeztelen napozó. Ezért nem alkalmas fiatalabb játékosok számára.

Údajov
Műfaj
Kaland, Könnyed, Indie
Megjelenés
2014.12.31
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Colonthree Enterprises
EAN číslo
DIGI13912