Castlevania: Lords of Shadow Ultimate Edition

Castlevania: Lords of Shadow Ultimate Edition
Korhatár:
16
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
10,40
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate Edition a Castlevania: Lords of Shadow teljes kiadása , a Castlevania-mitológia sötét és élénk újragondolása. A napok vége, és istentelen hatalmak elszigetelik a Földet. A világ egekkel való szövetségét sötét és rosszindulatú erő fenyegette - az árnyék titokzatos urai. Ezen a széttört földön a halottak lelkei nem tudnak békét találni, miközben a gonosz lények káoszt és halált okoznak az élőkön.

Gabriel Belmont tagja a Fény Testvériségének, a szent lovagok elit csoportjának, akik védik és védik az ártatlanokat a természetfölöttiekkel szemben. Szeretett feleségét brutálisan meggyilkolták a sötétség gonosz erői, és lelkét az örökkévalóságig csapdába ejtették. Sem élve, sem holtan nem veszi észre a tét szörnyű igazságát, és elvezeti Gabrielt sorsához és remélhetőleg a világ megmentéséhez.

Reverie - A DLC
Reverie visszatér a játék éghajlati kastélyához, amikor Gabriel segítséget akar nyújtani a nemrég megölt vámpír Queen kézilányának. A letöltés három szakaszból áll, és lélegzetelállító fordulatot kínál a játék

Resurrection - DLC Resurrection cselekményéhez
, amely maga is a befejezett Álmodozásból következik, mind Gabriel, mind a Belmont klán sorsát elárulja. Gabrielnek egy olyan gonosz démonnal kell megküzdenie, amelyet csak az „Elfelejtett” néven ismernek, és amely elszakadt ősi láncaitól.

Ezek az új DLC szintek lenyűgöző finálét nyújtanak a KONAMI halálos, árulási és megváltási epikus meséjében - az „Elfelejtett” szándékában áll az emberiség elpusztítása, és csak Gabriel áll közte és célja között ...


Főbb jellemzők:


- A MercurySteam fejlesztette - Climax Studios.
- Játszd végig a Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate Edition-t, és élvezd a teljes játékot, valamint az Álmodozás és a Feltámadás bónusz tartalmat!
- Nagy kaliberű hang a játék lenyűgöző stábjából, Gabriel hangján Robert Carlyle OBE ( Volt egyszer egy idő , 28 héttel később , Trainspotting , A teljes Monty és a Csillagkapu univerzuma ) és Sir Patrick Stewart ( X-Men , Star Trek: Next Generation ), mint a titokzatos Zobek. Natasha McElhone ( A másik Boleyn lány , Californication , The Truman Show ) és Jason Isaacs ( Black Hawk Down , The Patriot , Harry Potter sorozat) kerekíti a tehetséget.
- Élvezze az újonnan hozzáadott játékfunkciókat, mint például a továbbfejlesztett nagyfelbontású grafika, a szilárd 60 képkocka / másodperc (ajánlott specifikáció), a teljesítmény integrálása a Steam-en keresztül, felhőmentéssel és a Big Picture támogatás a teljes Gamepad vezérléshez.
- Az AMD olyan funkcióinak támogatása, mint az Eyefinity technológia és a Crossfire ™, valamint az Nvidia SLI technológia támogatása.
- A brazil-portugál nyelv támogatása már benne van.
- Merüljön el az alternatív Lords of Shadow idővonalon, ismerkedjen meg a klasszikus karakterekkel és tapasztaljon meg tangenciális melléktörténeteket. Fedezze fel Gabriel végső sorsát.
- Győzd le az akadályokat a Combat Cross többfunkciós fegyverrel, és csiszold platformkészségedet ebben a terjengő kalandban. Lendüljön át a szakadékokon, másszon át a puszta falakon, rappeljen le a sziklákon, ragadja meg és húzza el minden dolgát, ami az utadban rejlik!
- Oldjon meg alattomos rejtvényeket az utazása során, amelyek új elemeket nyitnak meg, amelyek javítják a siker esélyeit. Soha ne hagyjon kőt forgatatlanul, mivel soha nem tudja, mit találhat.
- Titán csaták: Vegyen be behemót ellenségeket, amelyek a teljes világ környezete méretéhez igazodnak, és ahol az előrelépéshez különleges támadásokra és ravasz sebességre van szükség.
- Használjon olyan másodlagos fegyvereket, mint a tőr és a szent víz, és kombinálja őket világos és sötét varázslattal, hogy rengeteg hatalmas támadást szabadítson fel ellenségeire. Kezelje a varázslatokat, mivel az áramnak ára van!
- Fedezze fel a gótikus romokat, a sötét kastélyokat, a régi erdőket és a befagyott pusztákat. Fedezzen fel egy egész világot, hogy kivizsgálhasson számos útvonalat és rejtett titkos helyet, amelyek olyan elemeket tartalmaznak, amelyek segítik Gabrielt küldetésében.

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2013.08.27
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Konami
EAN číslo
DIGI13890