Castaway Paradise

Castaway Paradise
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,22
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Kalandod akkor kezdődik, amikor egy trópusi szigeten rekedsz. Ez a szigeted, a kalandod! Tedd, amit szeretsz! Ez a végső Sandbox sim! Tetszik az Animal Crossing vagy a Harvest Moon? A Castaway Paradise a játék az Ön számára!

Teljes vezérlő támogatás a 3.0 verzióban!


MÓKOS TEVÉKENYSÉGEK
Töltheti napjait olyan szórakoztató tevékenységekkel, mint a hibák fogása és a horgászat. Próbálj nagyobbat fogni, mint a barátaid, és teljesítsd a gyűjteményeidet!


NÖVÉNY NÖVÉNYEK
Gazdálkodjon saját, saját termesztésű friss növényekkel! Gereblyézze le a földet, ültesse el a magokat és adjon nekik egy kis vizet. Díszítheti szigetét gyönyörű növényekkel és virágokkal, vagy termeszthet gyümölcsfákat.
Hozza létre saját ruháját
Végtelenül kombinálja a ruhákat, kalapokat, ruhákat, cipőket és egyéb ruházatokat, hogy tükrözze a személyiségét, vagy hozzon létre egy vicces ruhát csak a nevetéshez!


DÍSZítse SZIGETÉT
A pusztító vihar után a sziget némi felújításra szorul! Sokféle témacsomagot helyezhet el, és a szigetet paradicsomi ötletévé teheti! Lehetsz a kedvenceid között! Ne felejtsen el elküldeni nekünk egy képet a díszeiről.


SEGÍTSÉG A KÖZLEKEDŐKRE
Mókás falusiak közé tartozol, és segítesz nekik azáltal, hogy részt veszel nekik. Remek ajándékokkal jutalmazzák! Csak beszélgethet velük, hogy jobban megismerje őket.


ÜNNEPEK ÉS ESEMÉNYEK
Egész évben különleges események és ünnepek fognak bekövetkezni, például karácsony és halloween. Köztük van a téli ünnepek például, a szigetet hó borítja, és a háziak és a sziget többi részének díszítésével segíthet a falusiaknak.

Údajov
Műfaj
Kaland, Könnyed, Indie, Szerepjáték, Szimuláció
Megjelenés
2015.05.19
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Stolen Couch Games
EAN číslo
DIGI13862