Carmageddon 2: Carpocalypse Now

Carmageddon 2: Carpocalypse Now
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3,06
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A világ első nagy sebességű belső szerv felszabadító szimulátora teljes 3D-s állapotban van! A levágás véresebb, a testrészek tovább repülnek, és a pusztulás nagyobb. Törje össze és égesse át a 3D-s renderelt tömegeket a pedállal a fém felé. Pusztítsd el ellenfeleidet minden lehetséges módon, minél kreatívabb a pusztítás, annál jobb a jutalom. Nincsenek szabályok, nincs kompromisszum, NINCS KÖNYV!

A Carmageddon 2: Carpocalypse Now a szenzációs "Az év játékának" folytatása, 1997-től kezdve. Játssz csirkét repülőgéppel! Fry gyalogosokat az Electro Bastard Ray-vel! A motorizált gyilkosságok és a súlyos testi sértés minden mókája és felelőssége egy hatalmas csomagban. Mire vársz? Fogd fel és lovagolj ki!

"Hölgyeim és uraim, indítsák be motorjaikat! A nyilvánosság tagjai, EGY perc áll rendelkezésetekre a minimális biztonságos távolság elérésére!"

- Őrült jármű- és vezetőkínálat, mindegyiknek megvan a maga személyisége és vezetési stílusa.
- 30 fárasztó pálya
- 10 mániás küldetésszint
- 10 lenyűgöző új környezet
- Teljesen új kármodell - az autók szétverik egymást, és akár ketté is oszthatók!
- Teljesen új, 3D-s modellezésű gyalogosok!
- Számos vadon kaszálható kaszáló - a szegény pingvintől a hatalmas jávorszarvasig!
- 90 Power Ups (és Power Downs), beleértve a felhasználó által indíthatóakat
- Hulladékvonatok, repülőgépek és vágómobilok
- A vakmerő vezetés pontokat szerez - megsemmisítsen bármit és mindent az útjában
- Nagyszerű nyitott világú pálya-tervezés, amely teljes szabadságot kínál a felfedezéshez.
- Rejtett bónuszterületek.
- Hihetetlenül kielégítő, arcade stílusú játékmenet.
- Az Iron Maiden és a Sentience heavy metal filmzenéje kíséri Önt ezen a pokoli úton.

A cél az, hogy a játékos felemelkedjen a rangsorolási rendszerben, a 99. helytől az elsőig. A játékos járművet számítógépes vezérlésű versenyzők széles skálájával állítják szemben, például városokban, sivatagban, repülőtéren, vidámparkban és még egy repülőgép-hordozó is. A szinteket háromféleképpen lehet megverni:

A versenypálya összes körének teljesítése, akárcsak egy normális versenyjáték.
Az összes ellenfél járművének "pazarlása".
A környék összes gyalogosának megölése.

Minden szintnek van időkorlátja, de több idő nyerhető az ellenőrző pontokon való áthaladással, a PowerUpok összegyűjtésével, a versenyzők autóinak megrongálásával / megsemmisítésével, valamint a gyalogosok elgázolásával (a stílusért járó bónuszokkal).

Ezek a cselekedetek kreditekkel is jutalmazzák a játékost, amelyek felhasználhatók azonnali javítások elvégzésére vagy az autó helyreállítására (például egy szakadék lebukása után). Használhatók az Armor, a Power és az Offense statisztikák frissítésére is az alkatrész boltban a versenyek között. Ez az az idő is, amikor át kell váltani, hogy melyik autót vezesse, ha másokat megszereztek.
A „versenyen” részt vevő ellenfelek mellett egyes szintek számos Cop Cars-ot is tartalmaznak, amelyek aktiválják a szirénájukat, és provokálják a játékost. Megtámadhatók és megsemmisíthetők, de nem számítanak ellenfeleknek. Egyetlen "Super Squad Car" létezik egy szinten, és megsemmisítéskor igényelhető.

Egy akció visszajátszás több kamera nézőponttal elérhető a verseny bármely pontján.

Az eredetileg PC-re 1998 novemberében kiadott Carmageddon 2: Carpocalypse Now azonnali siker volt, és a Carmageddon sorozat világszerte több mint 2 millió példányban kelt el.

Údajov
Műfaj
Akció, Indie, Verseny
Megjelenés
1998.12.14
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
THQ Nordic
EAN číslo
DIGI13837