Card Quest

Card Quest
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5,94
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Card Quest egy börtönbe mászó kalandjáték, egyedi kártyacsatával. Játsszon különféle egyedi karakterosztályokkal, és testreszabhatja a paklikat a játékstílusának megfelelően. Fedezze fel a taktikai roguelike játék stratégiai mélységét, és törje össze az élőholt pestist.

Jellemzők:


Változatos osztályok:
Játssz Rogue, Wizard, Fighter vagy Hunter szerepében. Tiéd a választás. Mindegyiknek megvan a maga egyedi játékstílusa és 3 egyedi specializációja, hogy még több változatosságot nyújtson! Csináld a szélhámosodból Swashbucklert vagy Orgyilkot, varázslódból Pyromantert vagy Nekromantert, harcosodból Berserkert vagy Paladint és Vadászodból Sharpshootert vagy Fey Archert!

Erőteljes felszerelés:
Oldja fel az új elemeket hatalmas főnökök legyőzésével. Minden osztályban több tucat különféle felszerelés és tárgy található, amelyek tovább testreszabhatják hőseit; új kártyák és képességek megadása.

Korszerűsített haladás:
Szintezze fel hőseit, hogy növelje állóképességét és egészségét, hasznos passzívumokat szerezzen, és új szakterületeket nyerjen.

Fantasztikus börtönök:
Börtönök felfedezésre. Haladjon át egy élőholt pestissel átkozott várost és egy törpehegyet, amely tele van veszélyekkel és kincsekkel, mindegyik több mint 12 különböző felfedezendő területtel és sok feloldható ténnyel rendelkezik!

Kihívó ellenségek:
Küzdj több mint 25 különböző főnök és több mint 90 ellenség ellen! Közülük sok egyedi képességekkel rendelkezik, amelyek legyőzéséhez kreatív stratégiákra van szükség.

Údajov
Műfaj
Indie, Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2017.11.07
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Black Shell Media
EAN číslo
DIGI13829