Call to Arms - Full Version

Call to Arms - Full Version
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
26,42
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Call to Arms a valós idejű stratégia és a 3., valamint az 1. személy vezérlésének innovatív keverékét kínálja. A modern háború idején játszódó játék valósághűen modellezett járműveket és nehézfegyvereket, valamint több tucat lőfegyvert és testreszabást kínál. Parancsold meg csapataidat győzelemre, vagy harcolj egyedül a 3. vagy 1. személy akciómódjában.

Intenzív küldetések során hódítson meg vidéki térségeket, gyárakat, vasútállomásokat és városokat, és használja ki a környezetét előnyére. A burkolat mindenütt megtalálható, és szinte mindent el lehet pusztítani. Látatlan mennyiségű kihívás vár rád izgalmas, mégis versenyképes online harcban, amelyet a Steamworks támogat!
Valós idejű stratégia

Irányítson több tucat egységet, és helyezze fedezeteit fedezékbe, fedezze fel ellenségeit, és támogassa szövetségeseit, miközben előrelép a következő kulcsfontosságú cél felé. Ültessen agyagot, erősítse a FOB-kat, vagy állítson be habarcspozíciókat. Végtelen mennyiségű lehetőség közül lehet választani a Call to Arms RTS módban.
1. / 3. személy vezérlése

Nemcsak parancsnokként győzheti le ellenségeit, hanem bármelyik katonáját is átveheti. Ellenőrizheti őket harmadik személy nézetben, valamint első személyben. A játéknak nincsenek korlátai!
Tartályok

Bármikor átveheti egyik járművét, és csatlakozhat a harc hevéhez intenzív harckocsi közben! A Call to Arms lehetőséget nyújt arra, hogy minden egyes egységet az utolsó bitig irányítson, beleértve azt a típusú lőszert is, amellyel ellenséges célpontokat vehet ki.
Helikopterek

Ha szüksége van erre a kis extra tűzerőre, akkor ugorjon be egy helikopterbe, és támogassa szövetségeseit az online mérkőzéseken komoly légi támogatással, amely nem hagy teret a menekülésre!

Údajov
Műfaj
Akció, Indie, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2018.04.27
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Digitalmindsoft
EAN číslo
DIGI13778