Call of Juarez: The Cartel

Call of Juarez: The Cartel
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
12,79
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Üdvözöljük az új vadnyugaton.
Ez az első személyű lövöldözős az Ónyugat törvénytelenségét hozza a mai napba. Véres útra indul Los Angelesből a mexikói Juarezbe, és érdekes karakterekkel és sokféle játéklehetőséggel teli szemcsés cselekménybe merül.
Tapasztalja meg a modern vadnyugat törvénytelenségét, amikor a Mendoza kartellre vadászik egy olyan világban, ahol a célok igazolják az eszközöket. A Cartel főnökére tett vadászat során egy epikus úton kirándulhat a Sequoia nemzeti erdőben található metolaboratóriumtól a Ciudad Juarez-i Cartel központjába. Több mint 10 különféle környezettel, beleértve a városi LA bordélyokat és a hátsó utcákat, a szemcsés hajókikötőket, a pompás jachtpartit, a nyílt sivatagokat Arizonában és Új-Mexikóban, a mexikói temetést és még sok mást.

Főbb jellemzők:

* ÚJ

! Játsszon 20 missziós kampány módban egyedül vagy akár 3 barátjával Háromszorozza meg a visszajátszási értéket: Játssza le a teljes kampányt mind a 3 karakterrel; minden szereplőnek megvan a maga egyedi története és a vége.
MÓKOS TÖBBJÁTÉKOS TAPASZTALAT Játszhat

akár 6 vs 6 a Team Death Match és a Cops vs Gangsters játékokban. Játék közben a karaktered fejlődik, felszabadítva a fegyvereket és felszereléseket.
A GYORS TÖRTÉNET A JÁTÉKJÁTÉK VÁLTOZATÁVAL EGYÜTT

Releváns karaktervezérelt történet, amely másképpen bontakozik ki, attól függően, hogy melyik karaktert játszod. A játékot a változatosság vezérli: büntető razziák, tanúvédelem, kemény kihallgatások, titkos küldetések, tömegben történő lövöldözés, autós üldözés és még sok más. Válasszon 30 fegyver közül, beleértve pisztolyokat, revolvereket, géppuskákat, gépfegyvereket, roham puskákat, puskákat, mesterlövész puskákat , légvédelmi fegyverek és egyebek.

Údajov
Műfaj
Akció, kaland
Megjelenés
2011.09.13
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Ubisoft
EAN číslo
DIGI13774