Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 2 (DLC)

Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 2 (DLC)
Korhatár:
18
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
9,81
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

2. GYŰJTEMÉNY: CSAPAT FEL. KÜZDENEK.
A második Modern Warfare® 3 DLC kollekció teljesen új Multiplayer / Survival Mode Maps, Special Ops Missions és a Face Off térképek debütálásával indul. Teljesen új a franchise-ban, a Face Off a multiplayer minden mókáját és intenzitását új fajta 1: 1 és 2: 2 és 2 közeli harcba rendezi. A vadonatúj játékélmény mellett a Collection 2 3 multiplayer térképpel és 2 Special Ops misszióval rendelkezik, új helyszíneket kínálva a rajongóknak, hogy teszteljék multiplayer és Special Ops képességeiket.


- Szentély: A levegőben ezer méterre felfüggesztve a magasságnál többet harcol a közép-görögországi magasodó homokkő kolostorokban. Évmilliók alatt alakult ki, ez a szentély természetes kőoszlopai elhárították a betolakodó seregeket és ellenálltak az idő tombolásának, de most szembesülnek a bevetéssel. Tesztelje képességeit - és az ősi szerzetesek kézművességét - az SMG-k, rohampuskák és sörétes puskák arzenáljával. Csak ne feledje: ne nézzen le.


- Alapítvány: Utazás Dél-Korea szívébe egy leszerelt betongyár felé, ahol a cement folyik és a golyók repülnek. Több évtizedes utak és épületek építése után a tornyosuló létesítmény mára tökéletesen felépített harci zóna a szippantáshoz és a fegyverhez kötés szabályaihoz. Ne álljon rettegésben a gyár közepén magasodó betontörőtől, hacsak nem akarja látni, hogy a gyilkossági aránya ugyanazt a sorsot éri el.


- Oázis: Bár egykor festői menekülés volt a nyaralók számára, a terjeszkedő Hotel Oasis ma már többjátékos paradicsoma, több ősi küzdősávval épült egy ősi erőd tetején.


- Kill Switch: Egy intenzív új Special Ops misszió, amely kétfős csapatát mélyen az ellenség területére helyezi. Küldetésed - bénítsd meg egy orosz hordozót egy elektromágneses impulzus felrobbantásával. Legyen katona a földön, és haladjon a robbantási helyre, vagy játsszon a mesterlövész segítségével, amely létfontosságú fedőtüzet nyújt a város felett magasan fekvő kilátóból. Dolgozzon együtt, vagy kockáztassa meg, hogy ellenséges erők hada elárasztja.


- Vasruhás: Ha az egyik játékos egy Abrams osztályú harckocsit kormányoz, a másik pedig gyalogosan kíséri, akkor megtisztítja a strandokat és repülőgépek roncsaiba takarodik, amikor Hamburg elől az ellenséges vonalak mögül menekül el ebben a vadonatúj különleges Ops misszióban.


- Szabadidő: A Modern Warfare® franchise történetének első „Face Off” térképe, amely egykor egzotikus akváriumokkal és túlméretes medencékkel büszkélkedő trópusi tengerparti kiruccanás volt, mára a kíméletlen futtatás és fegyverrel való erőszak menedéke.


- Kilátó: A harcfáradt hegyoldalba vésve ez az új “Face Off” térkép szembeszáll az ellenzékkel egy elülső megfigyelési bázison, amely fojtópontokban és szűk folyosókon van tele.


- Erózió: Tegyen utat mediterrán romokon és ősi vízvezetékeken, a megmaradt római falazatok felhasználásával ezeréves borításra ebben az új „Face Off” térképen.


- Földszint: Irány a skót Orkney-szigetek a legújabb „Face Off” térképért, ahol az alattomos sziklafelületek, barlanghálózatok és egy földre szállított szállítóhajó rozsdás és romos maradványai biztosítják az állandó harcot.


ARC KI: KINEK A HÁTAD?


Tapasztalja meg a vadonatúj játék módját barátaival. Teljesen új a franchise-ban, a Face Off a multiplayer minden mókáját és intenzitását egy új fajta 1: 1 és 2: 2 és 2 közeli küzdelembe rendezi. Kisebb, szuperkoncentrált többjátékos térképekkel, amelyeket kifejezetten a stratégia, a készség és a csapatmunka ösztönzésére terveztek, mint még soha.

Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2012.06.21
Régio
EUROPA
Kiadó
Activision
EAN číslo
DIGI13740