Call of Duty: Ghosts - Season Pass

Call of Duty: Ghosts - Season Pass
Korhatár:
16
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
23,78
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

 

Készüljön fel a csodálatos tartalom teljes évadjára a CALL OF DUTY: GHOSTS SEASON PASS segítségével.

A Season Pass-mal 4 epikus letölthető tartalomcsomagot kap: BEÁLLÍTOTT, ELTÁVOLÍTÁS, INVASZIÓ ÉS NEMÉZIS - vadonatúj multiplayer térképeket, bónusz fegyvereket és egyedülálló 4 részes epizódos Extinction élményt nyújt, mindezt egyetlen remek alacsony áron. *

Ráadásul a Season Pass megvásárlásakor azonnali hozzáférést biztosít a játékon belüli bónusz tartalomhoz, beleértve a letölthető többjátékos térképet, az INGYENES FOLYAMATOT és a TEAM LEADER DIGITAL PACK csomagot, amely a következőket tartalmazza: MP játékos feje, bónusz fegyveres kamu, retikül, játékkártya , javítás és háttér.

* Mentés vs ala carte térképcsomagok vásárlása. A Season Pass DLC tartalma külön kapható. Ha megvásárolja a Season Pass-t, ne vásárolja meg ezeket az önálló térképcsomagokat is, mivel ezekért fizetnie kell. Előfordulhat, hogy a Season Pass és a DLC térképcsomagok nem minden platformon vagy minden területen érhetők el. Az árak és a megjelenési dátumok platformonként változhatnak. Call of Duty: Ghosts játék szükséges; külön kapható.

Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2013.11.05
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Activision
EAN číslo
DIGI13716