Call of Duty: Black Ops

Call of Duty: Black Ops
Korhatár:
18
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
55,50
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Minden idők legnagyobb egyjátékos akciósorozata, és a tavalyi év sikerjátékának folytatása, a Call of Duty®: Modern Warfare 2 a Call of Duty®: Black Ops formájában tér vissza.
A Call of Duty®: Black Ops az ellenséges vonalak mögé visz el egy elit különleges osztag tagjaként, mely fedett hadviselésben, titkos műveletekben, és robbanékony konfliktusokban vesz részt világszerte. Az exkluzív fegyverzet és felszerelés használatával a te tetteiden múlik, merre billen a mérleg nyelve az emberiség eddigi legveszélyesebb időszakában.


Fő jellemzők:


- Moziélményszerű egyjátékos hadjárat: Epikus hadjárat és történet, ami változatos helyszínekre és konfliktusba visz el szerte a világban, melyekben elit Black Ops katonaként veszel részt letagadható műveletekben; ha lebuksz, fogságba esel vagy megölnek, országod tagadni fogja, hogy tudott volna a létezésedről.


- Jellegzetes többjátékos mód: A Call of Duty jellegzetes többjátékos módja visszatér, új tulajdonságokkal és öléssorozatokkal, részletesebb karakter- és fegyver-testreszabással, és vadonatúj módokkal, például:
- Fogadás-meccsek : Egy a kamrában, Fegyveres játék, Botok és kövek, Sharpshooter
- Mozi mód: Vedd fel, nézd vissza és vágd meg kedvenc többjátékos-pillanataidat, majd oszd meg azokat barátaiddal
- Harci kiképzés: Tedd próbára ügyességed egyedül vagy együttműködő módban MI irányítású ellenséges játékosok ellen


- Zombik!: A rajongók kedvelte zombi mód visszatért, végtelen órákon át tartó zombimészárlásos szórakozást kínálva egyedül vagy együttműködő módban

Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2010.11.09
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Activision
EAN číslo
DIGI13689