Call of Duty: Advanced Warfare Digital Pro Edition

Call of Duty: Advanced Warfare Digital Pro Edition
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
96,68
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

2 elemet tartalmaz: alapjáték és Season Pass.

A Sledgehammer Games (a Call of Duty: Modern Warfare 3 társfejlesztői) által fejlesztett Call of Duty: Advanced Warfare a franchise-történelem első hároméves, minden következő generációs fejlesztési ciklusát hasznosítja. A Call of Duty: Az Advanced Warfare hatalmas jövőt képzel el, ahol a technológia és a taktika egyaránt fejlődött, hogy a franchise elleni harc új korszakát vezesse be. Lenyűgöző teljesítményt nyújtva az Oscar-díjas színész, Kevin Spacey főszereplője, hogy Jonathan Irons - a világ egyik legerősebb embere - alakítja a háború jövőjének ezt a hűvös vízióját.

Jellemzők

FEJLETT VILÁG

  • A Call of Duty: Advanced Warfare egy hihető jövőben zajlik, amelyben a technológiai fejlődés és a mai katonai gyakorlatok erőteljes következményekkel közeledtek.
  • Ebben a gondosan kutatott és kidolgozott elképzelésben a katonai magánvállalatok (PMC) számtalan nemzet meghatározó fegyveres erõivé váltak, amelyek kiszervezték katonai szükségleteiket, átrajzolták a határokat és átírták a háborús szabályokat.
  • És Jonathan Irons, a világ legnagyobb PMC - Atlas Corporation - alapítója és elnöke áll mindennek középpontjában.

FEJLETT KATONA

  • Erőteljes exoskeletonok fejlesztik a katona harci készültségének minden aspektusát, lehetővé téve a harcosok számára, hogy fejlett halálossággal telepedjenek, és megszüntesse a specializáció szükségességét.
  • Ennek a játékmechanikának a bevezetése a játékosok fokozott mozgását és vertikális működését nyújtja a lendületes ugrások és küzdelem, a rejtett álcázási képességek és a biomechanika révén, amelyek páratlan erőt, tudatosságot, állóképességet és sebességet nyújtanak.
  • Az exoskeleton és az újonnan fejlett páncélzat és fegyverek megjelenésével minden katona taktikai szabadságot parancsol minden terepen, az eddigiektől eltérően, alapjaiban megváltoztatva azt, ahogy a játékosok minden módban játszanak a Call of Duty-nál.

FEJLETT ARSENÁL

  • A következő generációs platformok erejét kihasználva a Call of Duty: Advanced Warfare új csúcstechnológiájú, fejlett arzenált és képességkészletet kínál, amely új felszereléssel, technológiával, jutalmakkal és járművekkel, például lebegőkerékpárokkal és magasan specializált drónokkal élesíti a játékosokat.
  • A játékosok választhatnak a szokásos lőszerek és az irányított energiájú fegyverek vadonatúj osztálya között is, amelyek teljesen új játékdinamikát tesznek lehetővé.
  • Az exoskeletonok pedig hatalmas erő-szorzót és példátlan taktikai szabadságot nyújtanak, a Call of Duty: Advanced Warfare minden tűzharcot fejleszt.
Údajov
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Activision
EAN číslo
DIGI13674