Calibre 10 Racing Series

Calibre 10 Racing Series
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,03
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

KERÉK-KERÉK, PONTOSSÁGOS LÉPÉS.
4 csapat 2 főből. Egy sofőr és egy lövő. Minden csapat küzd, hogy elsőként lépje át a célvonalat.

A sofőrök lóerőhatárt csúsztatnak a nagyfelbontású szuper autók volánja mögé, mindent elárasztva az aszfalton és a koszon. A lövészek tűzhatékonysági korlátokat lépnek fel a csúcstechnológiájú katonai tornyokban, eltakarva vezetőjüket, kivéve az ellentétes járműveket és tornyokat, és a legtöbb előnyhöz juttatva a torony helyzetét a pálya körül.

Csapatmunka, intenzitás, jármű-ellenintézkedések, mint a fellángolások és a pelyvák, hogy megakadályozzák az ellenfél tornyainak bejövő tüzét, stabil célra és pályán történő erőfeszítésekre van szükség, amelyek tovább bővíthetik a Shooter fegyvereinek előnyeit a kockás zászló és a bajnoki dicsőség megragadásához. .

Lépjen be. A következő generációs motorsport-élménye MOST INDUL.

MI A VEZETŐ MUNKÁJA?
elég nyilvánvaló, vezessen autót a célig, és kerülje a lövést.
MIT MUNKÁLNAK A LÖVŐK?
Ugorj a tornyokba, és robbantsd fel a versenyt, és próbálsz segíteni a sofőrödnek a verseny megnyerésében.

Könnyen hangzik? Megpróbál...
KI TALÁLTA A JÁTÉKJÁTÉK ÖTLETÉVEL?
A C10 Racing Series a Harms Way nevű játékunk szellemi utódja. A Harms Way a játékközösségből született a Doritos Unlock Xbox Challenge részeként. Tehát új játékunkat „Early Access” -en keresztül hajtjuk végre, hogy minél több értékes visszajelzést kapjunk a játékról, mielőtt a játékkal élőben kezdhetnénk. Mivel nagyon jól érezzük magunkat a szolid és szórakoztató játékmenettel kapcsolatban, reálisak vagyunk a kihívásokkal szemben is, ha bármilyen elvárást támasztunk minden multiplayer játékkal szemben.
TAPASZTALJA A GORGEOS BEÁLLÍTÁST
A Bongfish csapata nagyon büszke saját játékmotorjára, amely lehetővé teszi, hogy részletes, hatalmas szabadtéri terepeket rajzoljon.
Az alábbiakban olvashat néhány példát a Caliber 10 Racing Series első versenypályájáról.

HOGYAN AKARUNK DOLGOZNI A KÖZÖSSÉGGEL?
Kezdetben a játékosokkal szeretnénk együttműködni a járművek, a tornyok és a fegyverek megfelelő egyensúlyának megtalálásában, mielőtt tovább térnénk a tartalomra és a továbblépési rendszerre.
Kérjük, használja a fórumot és a játékcsoportot, hogy kapcsolatba léphessen dev-csapatunkkal.


Caliber 10 Racing Series ALPHA 1 (kezdeti kiadás)
1. osztályú "Közép-Kína" versenypálya
1. osztályú „KLOSS” versenyjármű
1. osztályú álló torony (mesterlövész, gatling és rakéták)
Csak egy pályát és autót tesztelő játékosokat szeretnénk, hogy konkrét visszajelzéseket kapjunk. Amint magabiztosnak érezzük magunkat, előrelépünk az ALPHA 2-vel (becslések szerint pár hét múlva).


Caliber 10 Racing Series Racing ALPHA 2 (első jelentős frissítés)
a 2. osztályú „Közép-Kína” versenypálya hozzáadása
a „KLOSS” 2. osztályú versenyjármű hozzáadása
bemutatva az 1. és 2. osztályú Offroad Buggy 'AX'
2. osztályú vasúti tornyok bemutatása (mesterlövész, gatling és rakéták)
az első progressziós rendszer bevezetése a 2. osztály elérésére
Az ALPHA2-vel szeretnénk bemutatni a 2. osztályba tartozó járműveket és fegyvereket, és kiemelni a teljesítményalapú progressziós rendszert.
Ezen felül a vasúti tornyokat is bemutatják (nem tartoznak az eredeti Harms Way-hez). Az Offroad Buggy AX is fel lesz oldva.


Caliber 10 Racing Series ALPHA 3 (2. nagyobb frissítés)
hozzáadva a „Közép-Kína” 3. osztályú versenypályát
3. osztályú járműfrissítések hozzáadása.
bemutatva a nehéz Racing Truck-ot. (Félelmetes tervezőkkel álltunk össze ehhez a járműhöz!)
bemutatva a 3. osztályú lebegő tornyokat (mesterlövész, gatling és rakéták)
3. osztályú fegyverfrissítések hozzáadása.
Finomított progressziós rendszer.


Az Alpha 3-nak végre robusztus progressziós rendszerrel kell rendelkeznie. A jármű- és fegyverosztályokat kiegyensúlyozott játékmenetre kell hangolni, és a játékosoknak feltétlenül látniuk kell a különbséget a különböző osztályokba tartozó fegyverek és járművek használatának erejében.
MEGJEGYZÉS: A KORAI HOZZÁFÉRÉS ügyfelek megkapják az összes indító tartalmat - függetlenül attól, hogy milyen lesz a végső ár vagy monetizációs modell.

Végleges kiadás tartalma
- 1-10-es Caliber osztályú járművek - A Caliber osztályú 1-10-es járművek teljes skálája a végleges kiadáskor kinyitható lesz megnövelt lóerővel, kezelhetőséggel és ellenintézkedésekkel.
- 1-10-es Caliber osztályú tornyok - A lövők képesek lesznek az 1-10-es kaliberű tornyokat az utolsó kiadásban még pusztítóbb tűzerővel és lőszerrel, majd az Alpha Release-rel felszerelni.
- 1-10-es kaliberű osztályok - A verseny felmelegszik, amikor a csapatok a C10 versenypályán a világ minden tájáról érkező rajtrácsra ütköznek a teljes komplett pályákon.
- Class Progression System - Versenyezz, hogy a legjobbak legyél, és elérd a megfoghatatlan, mégis elit Caliber 10 státuszt, ahol a legmagasabb járművek, fegyverek, pályák, jutalmak és verseny bontakozik ki.
- A kommunikáció kulcsfontosságú - Csak a legmagasabb szintű készségekkel és kommunikációval rendelkező csapatok emelkednek a C10-es pályán.


MEGJEGYZÉS A JÁRMŰVEKRŐL ÉS Fegyvertervezésről
A Bongfish csapata nagyon rajong a csúcskategóriás koncepcióautók tervezéséért. A világ legjobb koncepcióautó-tervezőivel azon dolgozunk, hogy versenyautókat alkossanak, amelyeket még senki sem látott. A játékban szereplő járművek mindegyike egyedi kivitelű lesz minden korábban elkészített versenyjátékhoz. A csapat azt tervezi, hogy a játékot és a közösséget a koncepcióautók tervezésének központjává teszi (elképzelésünk az, hogy végül a C10 Racing Series csatlakozik a járművek és fegyverek STEAM WORKSHOP-jához).


KIEMELT MŰVÉSZ: SHANE BAXLEY
Shane legendás Alienware MK2 koncepcióautója azonnal műveinek rajongójává változtatott minket. El tudja képzelni izgalmunkat, amikor Shane megállapodott a legelső jármű és a toronykészlet megtervezésében.
Most büszkék vagyunk arra, hogy bemutattuk az első ALPHA kiadást a KLOSS versenyjárművel.

Údajov
Műfaj
Akció, Verseny
Megjelenés
2014.03.26
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Bongfish
EAN číslo
DIGI13642