Bus Simulator 18 (EASTERN)

Bus Simulator 18 (EASTERN)
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
31,50
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

Akár az ipari, akár a kikötői zónában, a belvárosban, a környező falvakban vagy az üzleti parkban, a  Bus Simulator 18 -ban egy buszvezető izgalmas mindennapjait közelről tapasztalhatja meg egy hatalmas és szabadon vezethető városi területen. Üljön be a Mercedes-Benz, a Setra, a MAN és az IVECO kiváló márkájú 8 eredeti engedéllyel rendelkező városi buszának volánja mögé, és biztonságosan és pontosan szállítsa utasait rendeltetési helyükre, akár egyedül egyjátékos módban, akár barátaival  valós időben. időbeli többjátékos mód .

Buszvezetőként a 12 különböző körzetben szembe kell néznie a nagyváros forgalmának és minden vele járó kihívásnak. Ne riadjon vissza a furcsa időjárási viszonyok, kátyúk, forgalmi dugók, viteldíjak, balesetek, építkezések, éjszakai vezetés és az utasok különleges igényei. Éppen ellenkezőleg, a biztonságos és pontos vezetési stílusának köszönhetően vegye át az autóbusz teljes irányítását, keressen pénzt, szerezzen jó hírnevet, és élvezze a határtalan vezetési örömöt az autentikus városi helyeken. Használja a több ezer mérföldnyi virtuális utat és utcát új körzetek, új buszok és új testreszabási lehetőségek megszerzéséhez.

Bus Simulator 18 átfogó modding támogatásával  Nincsenek korlátozások: útvonalakat készíthet, saját buszokat készíthet, buszokat készíthet, új térképeket tervezhet és megoszthat a közösséggel, vagy a játékélmény javítása érdekében töltse le és telepítse a Steam Műhelyből elérhető módosító tartalmat.

De vezessen óvatosan az épített buszokkal! Ne okozzon semmilyen kárt vagy balesetet, és vigyázzon a város körüli sebességmérő kamerákra, különben negatív hatással lehet a hírnevére, a pénztárcáról nem is beszélve.

Mire vársz még? A műszakod már elkezdődött!

Jellemzők

 • 4 vezető gyártó 8 buszát hűen, aprólékos részletességgel reprodukálják, köztük a Mercedes-Benz Citaro K, a Mercedes-Benz Citaro G, a MAN Lion's City busz, a MAN Lion's City CNG csuklós busz, a SETRA S 418 LE üzlet, a SETRA S 416 LE üzlet , IVECO BUS Urbanway és az IVECO BUS Urbanway CNG csuklós busz.
 • Valós idejű multiplayer módban a szabadon vezethető városi 12 körzetben és több mint 5,8 km²-es útvonalakon közlekedhet akár 3 barátjával, és ezzel népszerűsítheti buszjáratát.
 • A frissített progressziós rendszer és az átfogó menedzsmentelem, beleértve az útvonaltervezést, az autóbuszok vásárlását és eladását, a személyzet tervezését és számos statisztikát garantálja a játék hosszú távú motivációját.
 • Kezdőknek és profiknak: egyszerűsített vagy reális módban játszhatsz.
 • Modding: engedje szabadjára fantáziáját, és hozzon létre útvonalakat, készítsen saját buszokat, tervezzen buszokat, készítsen új térképeket és ossza meg őket a közösséggel. A játékélmény javítása érdekében letöltheti és telepítheti a Steam Műhelyből elérhető módosító tartalmat is. 
 • Támogatás a népszerű kormánykerékekhez, játékvezérlőkhöz, Tobii szemkövetéshez és TrackIR-hez.
 • Hiteles buszhangok, átfogó oktatóanyagok és utasok átbeszélése angol és német nyelven, hogy még több hangulatot biztosítson. 
 • Irányítsd a buszt különböző időjárási körülmények között, nappal és éjjel egyaránt.
 • Testreszabás: teljesen testreszabhatja buszait különböző színekkel, mintákkal és hirdetési panelekkel.
 • A 4 gyártó hitelesen reprodukált pilótafülkéje, számos egyedi funkcióval ellátva.
 • Intelligens forgalmi intelligencia és számos kihívást jelentő közlekedési helyzet vár rád (buszpályaudvar, éjszakai vezetés, építkezések, terelések, távolsági utak, kátyúk, forgalmi dugók, balesetek és sebességütközők stb.).
 • A teljes játékélmény érdekében különféle események a buszban, például belső szennyeződések és törmelék, különleges utaskérések, viteldíjak, hangos zene és a kijelölt buszok öblében parkoló autók.
 • Modern technológia: Az Unreal® Engine 4 magas szintű grafikai részletességgel és lenyűgöző szimulációs minőséggel rendelkezik.
Údajov
Régio
EUROPA
Kiadó
Astragon
EAN číslo
DIGI13623