Bus Mechanic Simulator

Bus Mechanic Simulator
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4,04
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Buszszerelő szimulátorban gyakorlott szerelő pozíciójában van. Tekerje fel az ujját, mert rendkívüli kihívások várnak rád! A hamburgi eredeti buszgarázs alapján megtervezett saját buszgarázsában négy tesztállványon karbantarthat, javíthat, tesztelhet és helyreállíthat különféle eredeti MAN buszmodelleket.

Döntsön szolgálati, csuklós vagy emeletes buszok között - ez a választás! Vizsgálja meg közelebbről a buszt a tesztállomáson, és indítsa újra. Megtalálja az összes hibát és újra beindítja a buszt?

Garázsában lehetősége van szabadon mozogni. Fedezze fel tárolóhelyiségeit, keresse meg a megfelelő pótalkatrészeket, és használja azokat a hibák kijavítására.

Az Ön feladatai az optikai javításoktól és a belső felújításoktól kezdve a mechanikai javításokig és a motoron át a tengelyekig, a fűtési és elektromos rendszerekig terjednek. A MAN buszmodellek eredeti és belső valósághű reprodukcióval készültek kívül és belül.

A játék során számtalan eszközt kinyithat, és több mint 2000 interaktív alkatrészt megjavíthat és kicserélhet. Ezenkívül aktiválhat egy másik garázst egy kiegészítő tesztpaddal, amelyben megvizsgálhatja az autóbuszok fékjeinek és lengéscsillapítóinak működését.

A hiteles játékélmény, a valódi munkafolyamatok és a hihetetlen részletekre való figyelem lehetővé teszi, hogy teljesen belemerüljön ebbe a szimulációba. Alig várja, hogy az összes buszhibát megkeresse, és minden kihívást elsajátítson!

Te jössz! Bizonyítsa be, hogy képzett szerelő, és építse fel saját buszjavító birodalmát. Tőled függ!

- buszgarázs (hamburgi eredeti buszgarázs alapján készült)
- két szervizbusz javító állomás
- csuklós buszok javító állomása
- külön tesztállvány a fékek és lengéscsillapítók számára (ki kell oldani)
- számtalan eszköz a buszok karbantartására és javítására
- 3 buszmodell: szervizbusz, csuklós busz, emeletes busz
- több mint 2000 interaktív elem / komponens
- a tengelyek / kerekek, az erőmű, a fűtés / légkondicionálás, a belső és az elektromos rendszerek karbantartása és javítása

Údajov
Műfaj
Könnyed, Indie, Szimuláció
Megjelenés
2020.05.14
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Aerosoft
EAN číslo
DIGI13615