Bunker Punks

Bunker Punks
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,70
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Bunker Punks egy gyors tempójú, szélhámos FPS, amely egy disztópikus jövőben játszódik. Futtasson egy forradalmárok csoportját, és csapjon le vállalati támaszokra, fegyverekre és páncélokra. Testreszabhatja bunkerét, kiképezheti bandáját és lebontsa a vállalati kormányt.

Jellemzők:

KLASSZIKUS FPS JÁTÉK - Hatalmasan inspirálva a 90-es évek elejének klasszikus FPS játékaiból: Nagy sebességű akció, körrajzolás és golyófolyam ellenségekbe történő kirakása.

BUNKER-ÉPÜLET - Építsen és frissítsen új szobákat a bunkerben a punkok kedvelésére, a gazdaságosság javítására és az új képességek kihasználására. Ez egy nemlineáris készségfa a legkülönfélébb játékstílusok számára.

VÉLEMÉNYEN GENERÁLT SZINTEK - Minden szint eljárási szempontból generálódik. Más az elrendezés, más az ellenség, más a zsákmány, még a falakon levő propaganda plakátok is. Soha nem lehet tudni, mi van a következő sarkon.

TESTRESZABÁS - Kombinálja a zsákmányt, a karakterattribútumokat és a bunkertermeket, hogy testre szabhassa az egyes karaktereket a Bunker Punks bandában

Údajov
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2018.05.28
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Ninja Robot Dinosaur
EAN číslo
DIGI13598