Brimstone Brawlers

Brimstone Brawlers
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
9,83
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Brimstone Brawlers egy helyi és online multiplayer pvp aréna verekedő , sajátos karakterekkel, a Lovecraft ihlette, gótikus Brimstone városában.

Válasszon öt, egyedi képességekkel és játékstílussal rendelkező Brawlerből, köztük a bombázó robbanó-mániás bombázót, a megvadult pestisorvost, aki tényleges madárnak gondolja, és a fenyegető vámpírt, amely csak szerelmet keres. Ha frissít az Founder's Edition-re , több Brawlert is kinyithat, hogy játszhasson velük!

A fantázia Lovecraftian ipari világában játszódó verekedések a veszélyes veszélyekkel teli 3D-s arénákban fordulnak elő. Nevess örömmel, amikor lerázod egy barátodat a végzetükre, vagy félve sikítozol, amikor eltalál egy elszabadult vonat!

Játsszon akár négy barátjával helyben a vezérlőkkel, vagy játsszon online akár nyolc játékossal peer-to-peer kapcsolaton keresztül. Játssz a Steam barátaiddal, vagy csatlakozz a diszkordhoz , hogy új barátokat találj. Tekintse meg ütemtervünket az online játék tervezett frissítéseiről!

Dulakodj barátaiddal különböző PvP módokban, beleértve a Free For All Deathmatch-et, a Free For All Stock-ot, a Team Deathmatch-et és a Team Stock-ot. A játékosok tempóváltásként játszhatják a bónusz módot, a Bamball-t, Brimstone labdarúgását, ahol képességeiket felhasználva megzavarhatják (vagy kiküszöbölhetik) ellenfelüket, mielőtt a győztes gólt megszerzik.

Az Andy Gillion (a Mors Principium Est szólóénekese, dalszerzője és gitárosa) ipari viktoriánus filmzenéje tökéletes hangulatot biztosít a barátokkal való verekedéshez.

Údajov
Műfaj
Akció, Könnyed, Indie
Megjelenés
2020.05.20
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Ategig
EAN číslo
DIGI13539