Brick Battalion

Brick Battalion
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,71
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Brick Battalion egy versenyképes csempékillesztési játék, ahol akár 8 emberrel is játszhatsz online vagy robotokkal. Játsszon egyedül, csapatban, vagy vegyen részt a mindenki számára ingyenesen egy űr témájú uralmi csatában. A téglák összehangolásával és láncolásával erősebb támadásokat hozhat létre ellenségei legyőzéséhez.


Főbb jellemzők:


- Online párkeresés
Játssz más hasonló képességű játékosok ellen, és szerezz magasabb rangokat, amint ügyesebbé válsz. Szükség esetén kooperatívan játszhat az egyre nehezebb botok ellen is.


- Custom Games
Vegye át az irányítást az egyedi játékokkal. Állítsa be a nehézségeket, a hátrányokat és a játék sebességét. Állítson össze csapatokat, amire vágyik. Keverjük össze az emberi játékosokat és botokat. Nézzen meccseket új technikák elsajátításához.


- Egyjátékos módok
Játsszon egyedüli játékost, hogy rekordokat döntsön a magas pontszámú táblázatban. Játssz a botok hullámaival a kesztyűben, és győzd le a lehető legtöbbet, vagy játssz egyedül, hogy epikus kombókat készíts. Heti, havi és mindenkori ranglisták vannak mind a gyakorlati, mind a kesztyű módokhoz.


- Profilok és eredmények
A harci statisztikákat a profilod rögzíti. Kövesse nyomon a párkeresés és az egyjátékos előrehaladását. Nyerjen eredményeket, miközben halad.


- Támogatja az offline játékot
Játsszon akkor is, ha nincs internetkapcsolata. Az Offline mód támogatja a botok elleni játék minden stílusát.

Údajov
Műfaj
Könnyed, Indie, Stratégia
Megjelenés
2016.08.15
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Scoria Studios
EAN číslo
DIGI13519