Bounce VR

Bounce VR
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
7,08
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Bounce egy VR fizikai alapú kirakós játék a HTC Vive és az Oculus Touch készülékekhez. Az intergalaktikus űrhajó biztonságának felügyeletével megbízott két robot, a H8-Bit és a 2Bit felügyelete alatt a játékosoknak segíteniük kell a D1G-B-t, a gömbös robot társukat, a rendelkezésükre álló kütyük felhasználásával, a rendelkezésükre álló kütyük segítségével eljutniuk az egyes szintek portáljából. Mozgó akadályok, lézerkapuk, gravitációs kutak és többszintes szintek akadályozzák a D1G-B útját, a játékosoknak kreativitásukat kell felhasználniuk a megoldások elkészítéséhez.


JELLEMZŐK:


- 50 Folyamatosan összetettebb szintek. Ó, vannak olyan szintek, ahol utálni fogsz minket, de fogadunk, hogy nem tudsz megállni!
- Használjon egy sor fizika alapú kütyüt az egyes szintek megoldására, például félcsövek, deszkák, gyorsító gyűrűk, trambulinok, traktor gerendák stb. Használja a megfelelő eszközöket a munkához.
- Csillag besorolási pontozási rendszer, amely az egyes szintek megoldásának hatékonyságán alapul. Háromcsillagos tudsz minden szinten? Ha! Szeretnénk, ha megpróbálnád.
- Beat a játékot, és kinyit stílusmód. Játsszon újra minden szintet Stílus módban, és kapjon eredményt a kreativitás összetettségéről. Tedd bolonddá!
- Szerezz rangot! Nézze meg, hogyan állhat össze a többi játékossal Stílus módban a globális ranglistánkon, vagy hasonlítsa össze a pontszámot a Steam Barátokkal, és áztassa őket imádatukban vagy megvető megvetésükben.
- A Synthwave 23 félelmetes eredetiségének fertőző eredetisége, merjük, hogy ne törjön ki az agy tesztelése közben!
- Legfeljebb 3 játékon belüli profilt használhat, így hagyhatja, hogy a bosszantó szomszéd kipróbálja a VR-t anélkül, hogy elrontaná a Csillagok pontszámát.

Údajov
Műfaj
Könnyed
Megjelenés
2016.11.30
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Steel Wool Studios
EAN číslo
DIGI13478