Bookbound Brigade

Bookbound Brigade
Korhatár:
7
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
15,19
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Mi lenne, ha a könyvek összes főszereplője elveszítené az emlékét?
Merészkedj világukba, és verd meg a pokolba azokat a történelmi és irodalmi karaktereket, akiket az iskolában tanultál!

A Bookbound Brigade újdonság a bevett Metroidvania műfajban, ahol a klasszikus történetek és ismert karakterek kapják meg a videojáték-kezelést, és ahol a játékos egy színes halmaz valós és kitalált hősöket vezethet egy 2D-s, oldalra görgethető platformkalandon keresztül. törekvés az elsöprő szörnyeteg hordák elleni harcra és az irodalmi világ rendjének helyrehozására.

• Fedezze fel, harcoljon, visszalépjen, fejlessze képességeit, és kezelje a kihívást jelentő küldetéseket és rejtvényeket, mint minden Metroidvania játékban, amely méltó a nevéhez, de készüljön fel egy csavarra ...

• Nincs egyetlen hős a Bookbound Brigade-ben: egyedi karakterek partiként játszol, mindegyiknek megvannak a saját tulajdonságai és képességei, akik formációban mozognak és egyként harcolnak.

• Számíthat arra, hogy ismerős és kevésbé ismert arcokkal találkozik, mint az összes szereplő A játék és a nem játék egyaránt a történelem és az irodalom oldalairól származik.

• Élvezze a jellegzetes, kézzel rajzolt képeket, melyeket minden idők könyvillusztrációja ihletett, és messze tévedt a Metroidvania műfaját uraló pixelművészettől.

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland, Indie
Megjelenés
2020.01.30
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Intragames
EAN číslo
DIGI13357