Bonfire

Bonfire
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
6,58
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Bonfire egy harapásméretű taktikai RPG az utazásról és a kudarcról.
Hildie világa összeomlott. Hősi és nem megfelelő csoportjával egy elhagyatott világon utazik, amely már jócskán megment. Lehet, hogy reménytelen a törekvése a Mournfolk arctalan urának megsemmisítésére, de elveszett okokba keveredett.

A Bonfire egy eljárási szempontból generált, mélyen taktikus RPG, gyors körökre osztott harci rendszerrel és hősökkel, akiket egy kicsit túlságosan érdekel. Oldalra menő tervek, őrült építések, amelyek valahogy működnek, gyors játékmenet és egy kellemesen komor történet, amely összeköti az egészet.
GYORS TAKTIKA

A máglya az egyszerű szabályokból fakadó komplex stratégia. A gyors körökre osztott harci rendszer a menükben történő navigációt a kontextus képességeinek és a taktikai elemek használatának kedvez. Minden kattintás egy lépés, minden lépés jelentős, és minden találkozás egy rejtvény, amelyet meg kell oldani.
UTAZÁS

A Máglya komor világa eljárási szempontból keletkezik. Igazán lehangolóan hangzó helyekre utazik, bővíti a taktikai lehetőségek arzenálját, megismerkedik egy meglehetősen furcsa túlélővel és küzd, hogy túlélje önmagát. A játékot végtelen játékra tervezték, de a története valójában valahova vezet. És igen - van még vége is.
Kísérletezés

Saját építkezéseket és parti kompokat készíthet, ahol tart! A máglyaórák finom szinergiák köré vannak tervezve, hogy minden lehetséges kombinációban működjenek. A rendelkezésre álló hősök, képességek és tárgyak halmazának növekedésével egyre több érdekes beállítással kísérletezhet, amelyek nem tartoznak a közös RPG archetípusok alá.
KUDARC

A máglya nehéz. A kihívás azonban nem az udvarias RNG-érme dobásokból származik. Míg gyakran ki kell használnia a helyzetet, a siker a beállítástól és a taktikai rugalmasságtól függ. Minden döntés végleges, és minden hiba végzetes lehet, de a futások elég harapásméretűek ahhoz, hogy lehetővé tegyék a gyors beállítást.
VÉR ÉS érmék zuhanyzói

Ennek őszintén kell lennie a lista élén.

Údajov
Műfaj
Indie, Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2020.03.26
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
MoaCube
EAN číslo
DIGI13347