Boiling Steel

Boiling Steel
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
10,41
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Ön egyike azoknak, akik jobb élet keresésére indultak a tudományos fejlődés távoli bástyájában. A cél egy kolónia bolygó, amely mentes a bürokratikus, vallási és egyéb radikális korlátozásoktól.

Itt kutatják és szabadon alkalmazzák az ipari teleportálást, a tudatátadást és a lakott világokban tiltott egyéb technológiákat. A bolygó gyárai, erőművei, bányái és lakótelepei teljesen automatizáltak. A piszkos és kemény munkát robotgéppel végezzük, amelyet a kezelő elméje irányít. Ez egy csúcstechnológiai paradicsom. De itt valami nem stimmelt.

Amint hosszú alvásból ébred fel egy hibernált kapszulában, forgalomba kerül. Radikális fanatikusok is itt vannak. Az információs hálózatokba vírust indítottak, amely a robotokat agresszív halálgépekké változtatta. A paradicsomi bolygó a háború káoszába merült. A telep lakói elfoglalták a robotlövedékek üzemeltetőinek helyét, és harcba küldték robothadseregüket. A közös erőfeszítések meghozták gyümölcsüket.

A vírus lokalizált, a sztrippelés a végső fázishoz közeledik. De a „robotlázadás” csak az űrjéghegy csúcsa, amellyel a bolygó találkozott. Minden, ami ezután történik, meghaladja a megértést, és teljes sötétségbe sodorja a bolygót.

A hibernációs kapszulája karanténban van ragadva egy orbitális állomáson. De ez nem a kikapcsolódás ideje. Irányítsd a mérnöki részleg robothéját közvetlenül a pályáról! Merüljön el az események sűrűjében, és legyen tanúja a megmagyarázhatatlan globális kataklizmának. Találd ki a természetét és mentsd meg a bolygót. De először túlélje magát.

A Boiling Steel egy Sci-Fi VR lövöldözős, érdekes történettel.
- A fegyverek gyors újratöltését szolgáló egyedi rendszer lendületet ad és egyedülálló játékélményt nyújt.
- Kilenc különböző eszköz, eredeti kétkezes fogantyúval, lehetővé teszi a játékos számára a saját játékstílusának kiválasztását.
- A fegyverfrissítési rendszer automatikusan fejleszti a kedvenc és gyakran használt eszközt, fokozatosan pokoli géppé változtatva.
- A robothéj kiválasztott paramétereinek javításának képessége igazítja a játékmenetét a játékos számára.
- A véletlenszerűen generált biomok és veszélyek minden új játékot egyedivé tesznek.
- Az átgondolt történeti küldetések feltárják a bolygó komor titkait, és a végsőkig tartják az intrikákat.
- A realisztikus grafika teljesen elmerül a jövő fantasztikus világának izgalmas valóságában.
- Legalább 10 órás játékmenet, még tapasztalt játékosok számára is.

Üdvözöljük a Forróacél univerzumban! Fedezze fel, harcoljon és ossza meg benyomásait. Minden játékos véleménye fontos csapatunk számára.

És ne feledje, hogy a túlhajtás eszköze minden más fegyvernél jóbb.

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland, Szimuláció
Megjelenés
2020.03.05
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
MIROWIN
EAN číslo
DIGI13327