BloodNet

BloodNet
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,39
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Manhattan 2094-ben,

a penthouse- jában találkoztam vele, és számítottam arra, hogy fizetnek a szabadúszó munkáért - és talán még egy kicsit. De többet kaptam, mint amennyit alkudtam. Most egy exkluzív testvériség része vagyok, amely éjszakai lépésekben mozog a csúcstechnika és az értelmetlen erőszak világában. Meg kell találnom a gyógymódot erre az átokra, még akkor is, ha ez a virtuális tér minden ICE-jének, Manhattan minden dühöngőjének, minden korrupt ügyvezetőjének jelentését jelenti az arctalan bolondok megavállalati hierarchiájában. A nevem Ransom Stark. Vámpír vagyok ....

- Cyberpunk: egy szemcsés, városi közeljövőben játszódik, amelyet csúcstechnológiájú számítógépes interfészek, elnyomó megavállalatok, kibernetika és a lélek sötét, kibontakoztatott titkai uralnak.
- Vámpírok: érzéki, gótikus és félelmetes; a csábítás és a veszély, a bizalom és az árulás hipnotikus kombinációja. Kombinálja ezt a két erőteljes műfajt, és megvan a BloodNet, az egyetlen Cyberpunk Vampire játék.
- Toborozzon számítógépes punkokat, dühgengereket, zsoldosokat és hackereket, hogy segítsenek a vámpírok elleni harcban.
- Merüljön el a bizarr virtuális valóságban vagy a kibertérben, ahol minden lehetséges.
- Tapasztalja meg az áttörést a szerepjátékban a meghökkentő 3D-s hallucinográfiai (TM) művészettel.
- Tartalmazza a Soundtrack-et!

Údajov
Műfaj
Kaland
Megjelenés
1993.01.01
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Nightdive Studios
EAN číslo
DIGI13291