Blood Bowl: Chaos Edition

Blood Bowl: Chaos Edition
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2,07
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Warhammer Fantasy világ ihlette Blood Bowl a stratégia és a sportjátékok rendkívül erőszakos kombinációja.

A Chaos Edition 23 játszható versenyt tartalmaz, köztük 3 teljesen újat, mindegyik a saját játékstílusát kínálja! Készítsen versenyképes csapatot, képezze ki és vásárolja meg a legjobb felszerelést. Brutális győzelem a győzelem után, javítsa játékosai képességeit, hogy valódi Blood Bowl játékosokká váljanak! Ez nem korlátozott bonecrunch sport! Még akkor is, ha a taktika a kedvelt útvonal, a hihetetlen és gonosz mozdulatok széles választéka közül is választhat: megvesztegetheti a ref-et, pusztító varázslatokat vagy illegális fegyvereket ...

A Chaos Edition-ben három új verseny diadalmasan érkezik a pályára: a rosszindulatú Káosz Törpék, az Underworld csapatok kitaszítottjai és a Blood Bowlban először a khorne-i démonok! Az új Lizardmen Stadion több mint készen áll az összes új csapat fogadására, egy új kihívást jelentő üzemmóddal, a Világkupával együtt: vegyen részt egy rangos versenyen, és vezesse csapatát a kvalifikációtól a véres döntőig!

A Blood Bowl online játszható. Hozza létre csapatát, fejlessze és vezesse a hivatalos rangsor tetejére! Készítsen saját privát internetes bajnokságot saját versenyeinek megszervezéséhez!

Údajov
Műfaj
Sport, Stratégia
Megjelenés
2012.10.11
Régio
EUROPA
Kiadó
Focus Home Interactive
EAN číslo
DIGI13277