Blood Bowl 2 - Nurgle (DLC)

Blood Bowl 2 - Nurgle (DLC)
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5,51
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Nurgle csapatai a Rotters, Pestigors, Nurgle Warriors és Beasts csapataikkal érkeznek. Hozzájuk csatlakozik a Nurgle legendás sztárjátékosa - Lord Borak, a Despoiler.

A Nurgle csapatok a Káosz csapat egyik formája, amelynek játékosai imádják Nurgle istent - a korrózió és a betegség káosz istenét. Jutalmazza játékosait azzal, hogy meglehetősen kellemetlen betegséget okoz nekik, a „Nurgle's Rot” néven. Ha valaki elég közel kerül egy tisztességes szippantáshoz, megkapja Nurgle egyik csúnya betegségét, és általában meghal, mielőtt bárki új személyi higiénés rendszert javasolhatna.

Csakúgy, mint a legtöbb káoszcsapat esetében, a Nurgle-csapat is akkor a legjobb, ha elakadhat és közvetlenül felveheti az ellenfél játékosait. Amiben ereje és szívóssága van, a Nurgle csapatának hiányzik az agilitása. A Nurgle Warriors óriási agilitási és mozgási sebességgel rendelkezik, és nem jó golyóstartók. Ilyen szörnyű átlagos Move-rátával a káosz isten Nurgle imádói nemcsak az ellenfél, hanem az óra által is megverhetik magukat!

Údajov
Műfaj
Sport, Stratégia
Megjelenés
2016.11.22
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Focus Home Interactive
EAN číslo
DIGI13272