Blood Bowl 2 - Khemri (DLC)

Blood Bowl 2 - Khemri (DLC)
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5,52
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Több mint 8000 évvel ezelőtt a Khemri a Slann ellen játszotta az első Blood Bowl játékokat. Mivel azonban a királyság elhunyt, a játék is véget vetett, egészen sok évszázaddal későbbi újrafelfedezéséig. Tehát a játék újjáéledésével elkerülhetetlen volt, hogy ezek az ősi játékosok visszatérjenek a játékba, csatlakozva hozzájuk a legendás Star-Player Setekh.

A halottnak már megvannak az előnyei, nemcsak a regenerációs készséggel rendelkeznek, hanem bizonyos, a holtak sírjaiból elhúzott arcán eszközök miatt néhány khemri játékos is profitál a Block and Pass-ból. Ez azt jelenti, hogy a khemri csapat felülmúlja a többi élőhalottat, amikor labdázik, mivel futni és passzolni képesek majdnem olyan jól, mint az élő versenyek hasonló játékosai.

Ha van néhány gyorsabb játékos, aki képes passzolni és futni a labdával, annak megvan az előnye, de nem akkor, ha csapattársai nem tudnak lépést tartani velük. Csapatának többsége csontvázakból és nehézkes múmiákból áll, a Khemri Edzőnek évszázados tapasztalatára van szüksége, hogy ne veszítse el leghasznosabb játékosait a játék elején.

Údajov
Műfaj
Sport, Stratégia
Megjelenés
2017.02.14
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Focus Home Interactive
EAN číslo
DIGI13268