BlitzKeep Unleashed

BlitzKeep Unleashed
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3,77
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

BlitzKeep Unleashed , a BlitzKeep folytatása, ahol a biliárd találkozik egy roguelite RPG-vel! Vagy talán ahol a flipper találkozik egy RPG-vel? Valami hasonló!

Irányítsa hősét oda, ahová szeretné, hogy megtámadja, és addig nem áll le, amíg el nem éri a biztonságos zónát vagy meg nem halt! Ez utóbbi túl gyakran fordul elő ... Vegye fel a felszerelést, hogy növelje erejét, és először gyilkolja meg a gyenge ellenségeket, hogy elég magas szintet tudjon elérni az erősebbek megöléséhez. Végül akár elég erős is lehet ahhoz, hogy megöljön egy hatalmas főnököt! Ne csüggedjen el a gyakori halálesetektől - az újrapróbálkozás csak pillanatokba telik!

Ön is együtt játszhat barátaival. Akár 16 is játszhat egyszerre ugyanazon a képernyőn!

Kinyitható bőven!
A Szigeten haladva érméket vesz fel, amelyek segítségével állandó kinyitásokat és frissítéseket vásárolhat, beleértve:
15+ egyedi osztály, mind különböző erősségekkel és gyengeségekkel
6 állandó képességfejlesztés a jövő futásának megkönnyítése érdekében
5 kinyitható és frissíthető varázslat tekercs, hogy elpusztítsa ellenségeit

A történet
régen, a sziget tíz virágzó nemesi háznak adott otthont, mindegyik saját hűbérségét irányította és harmóniában élt. A hűbéreket két birodalomra osztották, nagy szakadék választotta el egymástól. Azok, akik a déli birodalomban tartózkodtak, harcias képességeikről és hatalmas harcosaikról voltak ismertek, míg az északi birodalomból az arcán művészeteket gyakorolták, hogy elvégezzék a dolgokat. A két birodalmat összekapcsolta az Askar-híd, egy nagy autópálya, amely árukat, szolgáltatásokat és ötleteket tartott a két birodalom között.

Aztán csapás támadt. Az észak és a dél közötti nézeteltérés miatt az észak bajnoka, a Blitz Mage megtámadta a délit. A Délnek megvolt a maga bajnoka: az Old Codger, aki bátran visszavágott. Habár a déliek vitéz harcot folytattak, minden elveszett, amikor a Blitz Mage megragadta a The Conductrex mind a 10 darabjának irányítását - ez egy hatalmas varázslatos tárgy. Ez elegendő hatalmat adott a Blitz Mage-nek ahhoz, hogy óriási sötétséget borítson az egész földre, és az egész embert elmétlen szörnyekké változtassa, és örökre elpusztítsa a szigetet.

Az Öreg Codger harcolt, és az út közbeni szörnyetegek ellenére sikerült kiharcolnia a Blitz Mágust. Elérte ellenségét és ketten harcoltak - de a Blitz Mágus nyert. Súlyosan megsebesülve az Öreg Codgernek még egyszer sikerült szétvernie a Conductrex-et, szétterítve darabjait a Szigeten. Ez minden, amit tehetett, mielőtt egy hajóhoz vonszolta magát, és elmenekült a szigetről ...

Ott, a hajón sikerült hősök sorát felajánlania, amelyből te, a testvéreid és az unokatestvéreid születtél. . Az Old Codger szelleme továbbra is a hajóhoz kötődik, tanácsot ad és képezi a harcot.

Itt az ideje, hogy visszavigye családját a szigetre, és legyőzze a Blitz Mágust!

10 Fiefdom-on keresztül utazol a The Blitz Mage felé. Mindegyik Fiefnek több szintje van, mindegyikben van egy miniboss, és végül egy Lord, aki a legszörnyűbb lényekké alakult át - egy hatalmas boss szörnyeteggé. Győzd le a főnököt, hogy elvegye a Conductrex darabját, és továbblépjen a következő földre.

Tíz
Fiefdomot kell legyőzni: Puddland -
Archeologia rákfélék parancsnokának
otthona - Gurkhan Spookane gránit területe -
Amphibia ektoplazmatikus császár birodalma - A varangyos cár
impoliszus földje - a rosszindulatú maharadzsa királyság
A szakadék - átkozott szint, amely soha vége ... amíg meg nem hal!
Askar-híd - a Owlish Overlord
Verdantopia hágója - a démoni herceg kertje
Mausolia - A csontváz uralkodó kriptája
A Blitz Keep - a Blitz Mage palotája

Dicséret az eredeti BlitzKeepért
“A BlitzKeep ötvözi a flippert egy dögös RPG-vel.” - Pocket Gamer
"A játék látványa gyönyörű." - Új
„Kedvenc új játékkiadásom a héten”. - App Tanácsadás
"Szeretem az ötlet frissességét." - Modern Jamming
„A hét játéka”. - Makgasm

Údajov
Műfaj
Akció, Indie, RPG, Early Access
Megjelenés
2018.10.15
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Flint Games
EAN číslo
DIGI13237